Bazarek jest na mojego Chrumcia, to wątek przez Ankę założony dla Chumcia, tu jest mój stary wątek moich kotów
viewtopic.php?f=1&t=77614&start=795
Chrumcio potrzebuje badanie -mielografii, która prawdopodobnie jak Doktor zadecyduje będzie w czwartek rano, leczymy go od 26 września, są komplikacje, padają różne rokowania i diagnozy, najgorsza jaką słyszeliśmy to 3 miesiąc życia góra i paraliż, musimy to wyjaśnić, szczegóły na wątkach.....Bazarek jest bo kasy brak w wyniku różnych życiowych perturbacji....

Książka w twardej oprawie Harry Potter-finał, ostatnia część, może ktos na Mikołaja albo pod choinkę, raz czytana, stan dobry, lekko zabrudzony kant jeden -CENA WYWOŁAWCZA: 15 zł

Książka dla każdego kociarza, zabawna , śmieszna, raz czytana , stan bdb- CENA WYW:10zł

Obrazek na drewnie , smutny aniołek, niebieski bardzo jak widać, nie wiem jaka to technika, no fajny jest po prostu- CENA WYW:15 zł

Bluzeczka ESPRIT XS rozmiar, taka jak widać, noszona parę razy, nie zniszczona-CENA WYW:9 zł
Przesyłka niestety na koszt kupującego, taka jak sobie zażyczy kupujący, bazarek trwa od pierwszej oferty przez tydzień.ZAPRASZAM!!!!!!!!

to Chrumek.