trawa11 pisze:estre pisze:trawa11 pisze:to najlepsze miejsce dla kotów![]()
![]()
Wystarczy otworzyć, a one już są
niedługo zaczną same otwierac
Tak dobrze to nie ma

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:estre pisze:trawa11 pisze:to najlepsze miejsce dla kotów![]()
![]()
Wystarczy otworzyć, a one już są
niedługo zaczną same otwierac
estre pisze:No niestety, Prezesowi ostatnio odbiło i się bardzo wnerwia na Chestera. Nic mu nie robi oczywiście.
No bo Chester go atakuje ciągle, w zabawie, ale Prezes ma dosyć, on jest spokojny i nie chce się bawić.
Niestety potem burczy
Tyzma pisze:dzien dobry - ja chcę fotki ja bo filmików nie mogę zobaczyća sama też mam taki fajowy - mycie synchroniczne, ale brak mi inwencji na zamieszczanie
estre pisze:Tyzma pisze:dzien dobry - ja chcę fotki ja bo filmików nie mogę zobaczyća sama też mam taki fajowy - mycie synchroniczne, ale brak mi inwencji na zamieszczanie
Witamy
Fotki będą później
Dalej filmiki nie działają?![]()
To ja nie wiem...
Tyzma pisze:estre pisze:Tyzma pisze:dzien dobry - ja chcę fotki ja bo filmików nie mogę zobaczyća sama też mam taki fajowy - mycie synchroniczne, ale brak mi inwencji na zamieszczanie
Witamy
Fotki będą później
Dalej filmiki nie działają?![]()
To ja nie wiem...
ej no pewnie to coś u mnie - jakieś blokowanie może - powiem szczerze, że nie chce mi się grzebać, wole na miau posiedzieć
Tyzma pisze:jedno powiem, bo to przede wszystkim mnie przyciągnęło - chciałabym mieć tyle luzu w szafie
estre pisze:Tyzma pisze:jedno powiem, bo to przede wszystkim mnie przyciągnęło - chciałabym mieć tyle luzu w szafie
To nie moja szafa![]()
Moje (sztuk 3) są peeeeeeeeeeeeełne
Tyzma pisze:estre pisze:Tyzma pisze:jedno powiem, bo to przede wszystkim mnie przyciągnęło - chciałabym mieć tyle luzu w szafie
To nie moja szafa![]()
Moje (sztuk 3) są peeeeeeeeeeeeełne
to chyba przywara kobietale kotkom jak miękko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Paula05, zuza i 63 gości