K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 18, 2009 10:03 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Myślę, że oui i może te małe włoskie ciasteczka, które robi MJS :lol:
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Śro lis 18, 2009 10:05 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

A może ktoś umie zrobić tak, żeby ściągnąć zdjęcia z kompa na telefon i wysłać mms-em?
pan powiedział, że mms odbiera, a ja nie umiem tego co wyżej, ba mój tel nie chce mms słać...
Może ktoś biegły?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 18, 2009 10:07 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

lutra pisze:Myślę, że oui i może te małe włoskie ciasteczka, które robi MJS :lol:
Ostatnio edytowano Śro lis 18, 2009 11:41 przez karaluch, łącznie edytowano 1 raz

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Śro lis 18, 2009 10:12 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Czyżby był chętny na Samozwańczego Brytana AFNu?

Brytan szaleje, rozrabia, tarmosi koty.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro lis 18, 2009 10:24 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Tweety pisze:
Tweety pisze:
Miuti pisze:Caty jest bardzo chora.
Caty to Kasia Ryrych.
NASZA Caty.

no to życzenia szybkiego powrotu do zdrowia!

cd kiepskiego dnia .... wislackikot jedzie pod Biały Kościół do kota po wypadku. Koleżanka Lutry widziała leżącego na poboczu, ponoć się ruszał ale co Robert zastanie ...

niestety :cry: Kociuszek leżał w kałuży krwi, musiał dostać mocno w głowę, bo oczy mu wypłynęły :cry: Robert pojechał go zakopać. Po raz kolejny zestaw "mały grabarz" wożony już na stałe na kotowozie okazał się użyteczny...

[*][*][*] bardzo mi przykro.
Zawsze chce mi sie plakac, jak sobie mysle, ze odchodzi taki bezimienny, niekochany... ...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro lis 18, 2009 10:46 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Byle bez cierpienia.

Miuti

Post » Śro lis 18, 2009 10:55 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Zastanawiam sie co moglabym sprzedac:)

Za wiele rzeczy nie potrafie, moge ew. pierniczki w ksztalcie kotkow zrobic (kupilam kocia foremke w szwecji :P )

Mowie biegle po angielsku, wiec moge pomoc pokonwersowac, pomoc z gramatyka, sprawdzic prace itp.

Jest jeszcze jedna mozliwosc, ale musze to uzgodnic z TZ, mozliwosc noclegu w zakopanym za pieniazki na koty, tylko ze to pewnie po nowym roku, bo teraz wyjezdzamy dopiero na sylwestra....
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lis 18, 2009 10:57 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

ogocha pisze:
lutra pisze:Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...
Może zmienić tekst o czarnuchach, co?
Np. Czarna, czarcia rodzina - przygarnij diabła, zostań czarownicą/ czarownikiem ?

Pana od Bono przekierowałam do Edit_f.
Chyba mogę napisać głośno: zdaje się, że jutro zawożę Leośkę do domu.

Albo" z czarną magią przez życie"
albo ujarzmij "czarną magię"
właściwie jakaś czarna kocia parka mogaby sie nazywać: magia i magik :) gdy damsko-męska albo gdy damsko -damska Czarna i Magia :)

dziewczyny, tak nie reklamujcie kotów - zwłaszcza czarnych, bo ściągniecie sobie wariatów czy innych satanistów na kark. Serio serio.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro lis 18, 2009 11:02 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Święta racja.
Ja sama mam obawy o Czarne Diabły.
Które czekają na szczepienie.
Po pensji mogę ima takowe zafundować względnie zrefundować.

Miuti

Post » Śro lis 18, 2009 11:14 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Liwia pisze:
dziewczyny, tak nie reklamujcie kotów - zwłaszcza czarnych, bo ściągniecie sobie wariatów czy innych satanistów na kark. Serio serio.

Liwia ma rację, a człowiekowi w wielkiej naiwności nawet takie rzeczy do głowy nie przychodzą :oops:

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Śro lis 18, 2009 11:14 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Miuti pisze:Święta racja.

u Ciebie nie kwestia fundowania tylko dowiezienia do dr Szpeyera

wislackikot

Post » Śro lis 18, 2009 11:17 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

W sumie racja, w naiwności zapomina się o psychopatach...
nie wiem, czy poleciały opisy "szatańskich pomiotów", jeśli oui, to wyrzućcie, wykreuję coś innego.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Śro lis 18, 2009 11:17 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

wislackikot pisze:

A co ja, kurna, zafundować nie mogę??????
No.

Miuti

Post » Śro lis 18, 2009 11:22 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Miuti pisze:
wislackikot pisze:

A co ja, kurna, zafundować nie mogę??????
No.

jak tam sobie paniusia życzy, kłód pod nogi rzucać nie będę :wink:

wislackikot

Post » Śro lis 18, 2009 12:06 Re: K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Przekopiowałam pytanie, które zadała Lutra dotyczące MMS na wątek Koleżanek i dostałam taką odpowiedź:

"Ściągać z komputera nie ściągałam, ale zauważyłam, że przy wysyłaniu MMS są kłopoty jak pamięci i nadawcy bądź u odbiorcy za mało. Może w tym problem."

i kolejną:
"Tak, zbyt mało pamięci może powodować takie problemy, warto by wyczyścić wiadomości i załączniki. Ja czasami ściągam fotki na telefon i wysyłam MMS-em, ale mój fon ma kartę pamięci, a nie w każdym jest taka możliwość. Trzeba wtedy przez kabel lub bluetooth."
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]