Czesio, Jożik, Miś i Polcia.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 19:07 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Ja zazwyczaj mam kuraka zamrożonego, więc muszę odmrozić :)
Ale jak przynoszę ze sklepu, to parzę i już.
Morfeusz je tylko ugotowanego, arystokrata mały :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lis 17, 2009 19:29 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Mrożę i potem jak rozmrożę kroję ,czasem przepłuczę ciepłą wodą jak jest za zimne i podaję :wink: :ok: Czasem dam trochę zanim zamrożę -bo mi pomagają w porcjowaniu i krojeniu :wink: :lol:
Albo wkładam woreczek z mięskiem do ciepłej wody -jak się rozmrozi to kroję i dzielę na trzy :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 17, 2009 19:44 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Tylko mrożę :D

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Wto lis 17, 2009 20:45 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Przyznam szczerze, że troszkę się boję tego surowego kuraka, bo kiedyś Czesio ogromnie mi chorował po sparzonym... Może to był zbieg okoliczności - nie wiem, ale omal mi nie zszedł. Od tamtej pory daję im gotowane, ale widzę, że coraz mniej chętnie jedzą, a ostatnio to już w ogóle.
Aniada

Post » Wto lis 17, 2009 20:51 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Słuchajcie, ale numer!! Dziś po raz pierwszy nie zamknęłam Polly, wypuszczając z klatki naszą królisię. Ziomulka bezpardonowo przekicała po śpiącej królowej, na co ta zareagowała świętym oburzeniem i LĘKIEM!!! Zdetronizowana przez uszatka siedzi teraz nabzdyczona w kącie, a ja się nadziwić nie mogę. :ryk: Pola ustawiła chłopaków, nie było na nią mocnych, a została pokonana i odsunięta do kąta przez KRÓLICZKĘ. :piwa:
Aniada

Post » Wto lis 17, 2009 20:52 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

:ryk: :ryk: :ryk:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto lis 17, 2009 20:57 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

To prawie jak u mnie :wink: mały Gucio goni Karmelka :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lis 17, 2009 20:59 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lis 17, 2009 22:36 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

U mnie bylo tak z Fretka, tez rozstawiala wszystkich po katach

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro lis 18, 2009 8:38 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Dzień dobry Aniadko i koteczki! :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lis 18, 2009 9:12 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Dzionek nie zapowiada się dobrze. Tytuł nieadekwatny się zrobił, koty jednak chorują. Więcej napiszę... jutro. Dziś będę w domu po 21.00 i pewnie od razu walnę się do łóżka - z klasówkami.
Obiecuję, że jutro napiszę, co i jak. Chory jest Czesio i Polcia. Wątek może zbliży się do idei forum, którą - niestety - według niektórych zaburza. To grzech mieć szczęśliwe koty, wedle ideologii miau.
Aniada

Post » Śro lis 18, 2009 9:19 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Aniada kciuki za wszystko - zdrówko kotów, Twoje i lapka

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro lis 18, 2009 9:22 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Aniadko, nie przejmuj się złośliwcami - nie warto.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Was wszystkich.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Śro lis 18, 2009 9:24 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Aniada pisze:Dzionek nie zapowiada się dobrze. Tytuł nieadekwatny się zrobił, koty jednak chorują. Więcej napiszę... jutro. Dziś będę w domu po 21.00 i pewnie od razu walnę się do łóżka - z klasówkami.
Obiecuję, że jutro napiszę, co i jak. Chory jest Czesio i Polcia. Wątek może zbliży się do idei forum, którą - niestety - według niektórych zaburza. To grzech mieć szczęśliwe koty, wedle ideologii miau.

Dokladnie-grzech. :evil: Niestety, niektórzy zapominają, jaki jest ten dział-Koty-POGADUCHY.
Aniadko, nie denerwuj się, będzie dobrze. Czekamy na wieści wieczorkiem. Dobre mam nadzieję.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lis 18, 2009 10:13 Re: Czesio, Jożik, Miś i Pola (2). Duża i laptop chorzy.

Zmartwiłam się chorobami! :?
Na KŁ jest zwyczaj dowalania każdemu jak leci. Mnie kiedys poinformowano,że jestem niedouczonym darmozjadem(nauczyciel), a w temacie kar za jazde po pijanemu dowiedziałam sie,ze mam poglądy rodem z Orwella, a moje posty nadaja się do stalinowskiej Rosji. Autorka inwektyw"nie rozumiała",że mozna sie poczuc po tym urażonym. Bo ona mówiła ogólnie.... 8O zauważam pewna prawidłowość-zawsze dowalają te same osoby.Nicki pojawiają się cyklicznie-widocznie to albo rozrywka albo hobby tych osób albo jedno i drugie.
Zdróweczka kociastym i Wam Gazdy moje. :D
Serniczek

[poprzednia][następna]