Axa76 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=103590 jeszcze taki bazarek - jeśli byłoby jakieś zainteresowanie, to takich rzeczy trochę mam, ewentualnie wytwarzam
bardzo ładny ta twja biżuteria

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=103590 jeszcze taki bazarek - jeśli byłoby jakieś zainteresowanie, to takich rzeczy trochę mam, ewentualnie wytwarzam
mar_tika pisze:Dziekujemy axa za bazarki:)
A to aktualny i docelowy adres naszej strony ,narazie w powijakach ,ale brniemy do przodu![]()
http://nadziejanadom.org/
hidi pisze:Dzielna Japoneczka byla dzis znow u weta. Do czasu zastrzykow byla spokojna i usiadla dostojnie na stole, pozwalala sie zbadac. No, a potem oczywiscie szal przy zastrzykach. Musze Wam powiedziec, ze ona mi sie na poczatku wydawala taka lagodna i slodka kiciunia mniam mniam, ale widze, ze oprocz tej slodyczy, dziewczynka ma tez charakterek![]()
![]()
A jakie obrazone miny strzela jak robie przy niej cos, co jej sie nie podobaCo do zdrowia- dalej nie je i nie pije, choc od czasu do czasu cos skubnie, a sucha karme bardzo ma ochote jesc ale tylko polize i przestaje. W sumie zaczynam sie zastanawiac czy nie ma czegos z zebami
bo dotychczas myslalalm, ze nie je, bo ma owrzodzony jezyczek, ale ona np potrafi mi lizac reke, w sumie wody czasem pochlipta. NO nie wiem, jutro powiem o tym wetce.
Katarek juz jej przechodzi, ale biegunka niestety nie. Convalescence jej smakuje, choc karmie ja strzykawka, ale bardzo ladnie zjada. Coraz gorzej znosi kroplowki. Nabrala sil i juz ciezko ja utrzymac 2 h pod kroplowkaBardzo bym chciala, zeby w koncu zaczela jesc i pic. Wetka mowi, ze nie jest jakos strasznie odwodniona, ale jednak dobrze tez nie jest, zwlaszcza przez te bieguny smierdzace paskudne
![]()
![]()
No nic. Walczymy dzielnieW ogole to ona naprawde zakochala sie w Stasku
NIestety, nie jest to milosc odwzajemniona
No, ale ten cholernik juz niejedno serce zlamal i to nie tylko kocie
![]()
Madziula pisze:Iweta pisze: Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA, prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki
Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ![]()
Jak na razie jest bardzo małe "zainteresowanie"Prosze o wpłaty chociaz 5-10 zł, abyśmy mogli wyciągnąc jeszcze kilka kotów z celi śmierci
witam wtorkowo ... oczywiście wpłata poleci do was ale po wypłacie ... chwilowo mam braki ...
Iweta pisze: Dla przypomnienia, rozpoczęła się AKCJA ŚWIĄTECZNA, prosze wszystkich sympatyków, pomocników, czytaczy i każdego kto może i chce o pomoc dla Kociej Chatki
Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ![]()
Choć do Świąt mamy jeszcze ponad miesiąc czasu, to juz wpłynęły do mnie pierwsze wpłatyWszyscy wiemy jak ciężko jest utrzymac Kocia Chatkę , pieniądze na jedzenie, leczenie, czynsz, prąd i inne niezbędne rzeczy mamy tylko z bazarków, czasami jakiś dodatkowych wpłat i AKCJI robionych tu na forum. Dlatego bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki.
Zapraszam wszystkich i prosze o wpłaty, przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam![]()
Bubor - 100 zł - jest wpłata![]()
Axa76 - 20 zł - jest wpłata![]()
Iweta - 20 zł - jest wpłata
Dorota Wojciechowska - 20 zł
Mar_tika - 20 zł
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata![]()
Madziula -
terenia1 pisze:No dziewczyny i chłopaki witam wszystkich serdecznie po cudownym urlopikunie chcę Was wkurzać, tempetarurka w ciągu dnia tak około 30 stopni
a wieczorkami tak około 20 stopni
na razie jestem lekko padnięta, ale szczęśliwie wylądowałam więc jest dobrze, zakupy bazarkowe porobione więc jak się obrobię będzie bazarek egipski
![]()
Jak widzę dobre wieści przeplatają się ze złymi, ale chyba tych dobrych więcej![]()
Dziewczyny jeśli wszystko dobrze pójdzie od soboty rano będę miała wolną chatę(mój TŻ wyjeżdża na tydzień) więc tak myślałam że może w sobotę wszystkie kociaki lądują u mnie w domu a my naświetlamy kociarnię i odkażamy czym się da
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 443 gości