Duża nadal nie może znaleźć kabla do zgrania zdjęć, ale ma ambitny plan napaść na Dużego, co by znalazł jakąś alternatywną metodą ich udostępnienia moim szanownym koleżankom i kolegom oraz ich Dużym Poza tym obiecała sobie, że już nigdy nie będzie robić porządków, bo potem nie może nic znaleźć (oprócza kabla do zgrania zdjęć szukała ostatnio ładowarki to telefonu, klamry do włosów i kasku na konie ). Mam nadzieję, że to niesprzątanie nie będzie dotyczyło moich kuwetek
ja dziś rano obudziłem mamcię puszczając pawia, nie wiem co mi przyszło do głowy od razu dostałem łyżeczkę bezo petu profilaktycznie i tylko trochę na śniadanko. więcej już pawia nie rzucałem ze strachu, ze na kolacje też mało dostanę rysiu przerażony
Prawda, że jestem super - kot Bo który inny ma sesję zdjęciową z Dużymi na ślubnym kobiercu Zupełnie tylko nie rozumiem, dlaczego na ślubie zamiast kotów były psy
Duża von Focha pisze:A oto pamiętna sesja zdjęciowa sprzed roku:
Prawda, że jestem super - kot Bo który inny ma sesję zdjęciową z Dużymi na ślubnym kobiercu Zupełnie tylko nie rozumiem, dlaczego na ślubie zamiast kotów były psy