K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 16:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Merci :)
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 17, 2009 18:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

halo czy ktos w koncu jedzie??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto lis 17, 2009 18:50 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...
Może zmienić tekst o czarnuchach, co?
Np. Czarna, czarcia rodzina - przygarnij diabła, zostań czarownicą/ czarownikiem ?

Pana od Bono przekierowałam do Edit_f.
Chyba mogę napisać głośno: zdaje się, że jutro zawożę Leośkę do domu.

Albo" z czarną magią przez życie"
albo ujarzmij "czarną magię"
właściwie jakaś czarna kocia parka mogaby sie nazywać: magia i magik :) gdy damsko-męska albo gdy damsko -damska Czarna i Magia :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto lis 17, 2009 19:47 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Na Kocimskiej dramat: Gapusia kompletny regres, podczas sprzątania lata po klatce jak nietoperz, poza tym siedzi w budce nieruchomo. Miś siedzi na niej, też wycofany :( Przy mnie nie chciały nic jeść, w kuwetce trochę sioo.
Borki też nieszczęśliwe :cry: , ale one przynajmniej mają apetyt i wydalają w dużych ilościach. Czy one wracają do siebie, czy będą oswajane?

Jak Kretki pójdą na ciach (kiedy?), koniecznie trzeba koty wypuścić, Gapie najlepiej zrobiłby własny dom z dużą ilością czasu na socjalizację.

Aha, za świeżej pamięci: w przyszły czwartek, 26.11. nie będę w stanie być na Kocimskiej po południu, znowu pracuję do baardzo późna. Kto mnie może zastąpić? Ja mogę wziąć w zamian każde inne popołudnie lub niedzielę rano.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lis 17, 2009 20:02 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:Na Kocimskiej dramat: Gapusia kompletny regres, podczas sprzątania lata po klatce jak nietoperz, poza tym siedzi w budce nieruchomo. Miś siedzi na niej, też wycofany :( Przy mnie nie chciały nic jeść, w kuwetce trochę sioo.
Borki też nieszczęśliwe :cry: , ale one przynajmniej mają apetyt i wydalają w dużych ilościach. Czy one wracają do siebie, czy będą oswajane?

Jak Kretki pójdą na ciach (kiedy?), koniecznie trzeba koty wypuścić, Gapie najlepiej zrobiłby własny dom z dużą ilością czasu na socjalizację.

Aha, za świeżej pamięci: w przyszły czwartek, 26.11. nie będę w stanie być na Kocimskiej po południu, znowu pracuję do baardzo późna. Kto mnie może zastąpić? Ja mogę wziąć w zamian każde inne popołudnie lub niedzielę rano.

Jest duża szansa na dom dla Gapy. Kto może być na Kocimskiej aby pokazać Gapę. Miszelina??

kastapra

Post » Wto lis 17, 2009 20:14 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

bardzo proszę na prv o kontakt tel do opiekunów Ryfki i Rysi i jeszcze raz pytam kto może być na Kocimskiej by pokazać Gapę

kastapra

Post » Wto lis 17, 2009 20:15 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:
miszelina pisze:Na Kocimskiej dramat: Gapusia kompletny regres, podczas sprzątania lata po klatce jak nietoperz, poza tym siedzi w budce nieruchomo. Miś siedzi na niej, też wycofany :( Przy mnie nie chciały nic jeść, w kuwetce trochę sioo.

Jest duża szansa na dom dla Gapy. Kto może być na Kocimskiej aby pokazać Gapę. Miszelina??

Ania?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lis 17, 2009 20:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

sprawa jest dość pilna, Ania :)

kastapra

Post » Wto lis 17, 2009 20:21 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:bardzo proszę na prv o kontakt tel do opiekunów Ryfki i Rysi i jeszcze raz pytam kto może być na Kocimskiej by pokazać Gapę

Karolka, ja jestem na Kocimskiej np. w środę o ok. 17tej przez godzine jakąś. Może wtedy mogłabym pokazać komuś Gapę.
Ale ona jest w fattalnym stanie.

Czy ona kiedykolwiek była oswojona?
Ile ona czasu była u AAni?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lis 17, 2009 20:36 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Justynko podam Twój numer...
Akima masz numery do dziewczyn u których są Ryfka i Rysia?

kastapra

Post » Wto lis 17, 2009 20:38 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:Justynko podam Twój numer...

mozesz podac, ale w kazdy dzien po poludniu jest tak ktos inny :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lis 17, 2009 20:41 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Ja jestem we czwartek od 17.30. I nie wykluczone, że będzie też Aania, bo ma przyjechać, tylko jeszcze nie wie na 100%.
Obrazek

miszelina

Post » Wto lis 17, 2009 20:43 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:Justynko podam Twój numer...

nie kastapra. takie pytania do lutry ;-)
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lis 17, 2009 20:43 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

miszelina pisze:Ja jestem we czwartek od 17.30. I nie wykluczone, że będzie też Aania, bo ma przyjechać, tylko jeszcze nie wie na 100%.

Miszelina to podaj mi swoj numer, ja dam tej Ani tez do Ciebie. W razie W gdyby chcieli brać Gapę odrazu to można dawać, dom adoptował ode mnie Filona.
Proszę o numery do Ryfki i Rysi

kastapra

Post » Wto lis 17, 2009 20:47 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Poszło pw
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]