Mitko ['], Sambor w ds, mały Timurek czeka-fotki s.18

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 19:36 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, szukamy domków :D

gosiaa pisze:Dzisiaj miałam dwa kolejne telefony, podałam namiary na chłopaków i dziewczyny, tyle że może oprócz linku do wątku podawać adres mailowy do Was? Ale to już jak chcecie, maila do Ingi jak coś mam, a jeśli chodzi o 4 baby to jeśli mam podawać maila to do kogo?

Do Gośki:
goska6@poczta.onet.pl
tel: 603-117-913

Wielkie dzięki
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lis 17, 2009 19:37 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, szukamy domków :D

gosiaa pisze:Dzisiaj miałam dwa kolejne telefony, podałam namiary na chłopaków i dziewczyny, tyle że może oprócz linku do wątku podawać adres mailowy do Was? Ale to już jak chcecie, maila do Ingi jak coś mam, a jeśli chodzi o 4 baby to jeśli mam podawać maila to do kogo?

ja zawsze podaję tylko telefony i maile.. jak ktoś tu trafi z "ulicy" to zwariuje przecież :roll: :lol:
maila do goska_bs - powinnaś mieć, jest na liście ogłaszających.

Obrazek 8)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lis 17, 2009 19:42 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, szukamy domków :D

No tak, tylko jak podam maila i telefon to jak mają sobie koty obejrzeć, a na pierwszych stronach wątku są fotki kotów o czym w mailu piszę, więc dodam w mailu jeszcze namiary na domy tymczasowe :)

Śliczny nowy tymczas, boguszycki?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 18, 2009 8:25 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, szukamy domków :D

Georg-inia pisze:Obrazek 8)

Kto to, kto? Ależ cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Napisz nam wszystko o Timurze :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 18, 2009 8:41 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

To Timurek, ma jakieś 7-8 tyg, pochodzi z opuszczonego gospodarstwa w Boguszycach i jest dziki-dziki :roll: Jest tak dziki, że leżąc w klatce wystawia brzuszek do głaskania. Ale żeby zachowac pozory - prycha jak podchodzimy do klatki.
Oprócz tego jest koszmarnie wręcz chudy i wiecznie głodny, napycha jedzenie nawet do policzków, jak chomik. Składa się z główki i wielkiego brzuszka na cienkutkich łapkach, a to wszystko pokryte zimowo-dzieciuchowym futerkiem z kilogramami pchlich odchodów. Nie umie się bawić, nie zna zabawek. Wczoraj, po drodze z lecznicy skupkał się na luźno - musiałam uprać pupę i ogonek. Dzisiejsza kupa była już lepsza, sprawdziłam, bo w całej swojej dzikości Timurek ładnie kuwetkuje :D

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 8:58 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

Timur - z jakiej to lektury było......Inga?? :)

Śliczny jest :)

byłam wczoraj u CoolCaty i wiedziałam, że go zabrałaś. Żal mi teraz tylko jego małej, czarnej siostrzyczki. Ma trafić do mnie, ale moje stadko niedomaga i będzie to możliwe dopiero jak będą w lepszej formie....
Ania stwierdziła, że w związku z tym, że zabrałaś jej braciszka, mała włączyła syrenę :?
biedulka.....

a buraski są jednak najśliczniejsze :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 18, 2009 9:06 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

Się rozczuliłam...
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lis 18, 2009 9:27 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

magdaradek pisze:Ania stwierdziła, że w związku z tym, że zabrałaś jej braciszka, mała włączyła syrenę :?
biedulka.....

wiem :( ona zaczęła wyć jak tylko wyszłam ze szpitalika :( nawet rozważałam, czy nie zabrać ich oboje, ale nie dam rady oswoić dwójki naraz, jak będą siedzieć w jednej klatce to zajmą się sobą, a mnie i tak będą mieć w nosie. Łatwiej się oswaja pojedynczo. A na kolejną klatkę z kolejnym maluchem po prostu nie wystarczy mi czasu :( jakby się ładnie oswoił mały śmierdziel, to co prawda z groźbą wymeldunku przez TŻ-ta, ale mogłabym małą zabrać...

jaka lektura? kpisz sobie? to poważne imię dla poważnego kota, o! :mrgreen:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Timur

dzwonił wczoraj młody Pan w sprawie Sambora. Miło mi się rozmawiało. Chciał przyjechac od razu, i w razie adopcji zabrać małego w zapinanej torbie. Nie zgodziłam się, zażądałam transportera... Może straciłam fajny dom?...? :(

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 9:36 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

może nie straciłaś? jak mu będzie zależało, to może zaopatrzy się w transporter. Albo torbę zapinaną taką dla kota, o :ok: przecież wiesz, że nie możesz mieć wątpliwości.
Buziole :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lis 18, 2009 11:07 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

Inga to byłby świetny dom!

Kitikat każdego dnia, a dla odmiany jedzonko z Leader Price, no i po co kotu szczepienia? Jakieś widzimisie, no jedno na początek no tak ostatecznie. No i w torbie przejechał i nic mu nie było przecież!

Ash taka strata!
A może jednak zakupią transporter i przyjadą?

A Timur świetny! I jaki podobny do pierwowzoru, ale maluch piękniusi, ja tutaj wietrzę potencjalnego przystojniaka! mhm nie ma to jak chłopaki!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro lis 18, 2009 11:35 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

magdaradek pisze:Albo torbę zapinaną taką dla kota, o :ok:

no tak, ale właśnie Sambor przyjechał do nas w kociej torbie pożyczonej od CC - to było trzy tygodnie temu, był mniejszy i słaby, a szalał tak, że prawie mi wyszedł górą. Rozpiął rzepy, potem suwaki już się same odpinały pod jego naporem... i ja dlatego tak, że transporter być musi taki typowy! bo co ten domek zrobi za kilka miesięcy, jak Sambor urośnie i będzie miał duuuużo więcej siły? przecież rozpieprzy taką torbę aż miło :roll:

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 13:48 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

a ty jesteś Timurku
ze swoją komandą
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Timurek to chyba typ lamparci
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lis 18, 2009 14:23 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

ruru pisze:Timurek to chyba typ lamparci

sądząc z wielkości, to i owszem - lamparci, ale chyba gekon :roll: i to też niedługo po wykluciu :lol:

Georg-inia

Post » Śro lis 18, 2009 14:34 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

Georg-inia pisze:
ruru pisze:Timurek to chyba typ lamparci

sądząc z wielkości, to i owszem - lamparci, ale chyba gekon :roll: i to też niedługo po wykluciu :lol:

:ryk:

coś czuje, że to zagrożony gatunek! Inga jak Ci nie wstyd! :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro lis 18, 2009 19:12 Re: Mitko i Sambor - zaszczepieni, dojechał mały Timur :)

Georg-inia pisze:dzwonił wczoraj młody Pan w sprawie Sambora. Miło mi się rozmawiało. Chciał przyjechac od razu, i w razie adopcji zabrać małego w zapinanej torbie. Nie zgodziłam się, zażądałam transportera... Może straciłam fajny dom?...? :(

jacieeeee, ten Pan ma być za pół godziny 8O a ja jestem sama w domu :strach: dzwoniłam do TŻ-ta - nie zdąży dojechać, bata nie ma... no nic, najwyżej będę rzucać Georgiem...
jakbym się nie pojawiła do jutra, tzn. że potencjalny domek okazał się potencjalnym psychopatycznym mordercą, bo nawet ukraść mi nie ma co...

Georg-inia

[poprzednia][następna]