Dawniej Kicia teraz Natasza zostaje u mnie !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 18:12 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce..szukamy domów !!

Lidka pisze:
Dropsiara pisze::D Mamcia jutro przybywa na wizytę!! Powiadomilam już babcię , jest zachwycona !! Dziadek przewraca tylko oczami, a Pan Mąż poszedł sobie właśnie kupić piwko żeby wypić zdrówko nowego synusia :D Powtarza tylko co za różnica dwie czy trzy kupy do sprzątnięcia.... :ryk:

Ja Ci powiem, że sprzatac trzy czy cztery to też żadna różnica.
A z własnego doświadczenia powiem, że nawet dziewięc mozna spokojnie:))

Nie wiem, jak to jest z dziewięcioma, ale sześć nie sprawia problemów :mrgreen:

Gratuluję :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro lis 11, 2009 19:37 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce..szukamy domów !!

:1luvu: Przekochany mały łobuziak :1luvu: Udana wizyta, poklachałysmy hm... praktycznie to ja gadałam i się do konca nie nagadałam ( jak zwykle zresztą). Kotki wszystkie słodziachy, chyba widziałam wszystkie a było ich troche :kotek: :kotek: :kotek: No i piesio piękny był.
Wercia to drobna kobitka o WIELKIM sercu. Zbiera te biedactwa i stawia na nogi . :ok:

Dropsiara

Od: Czw gru 25, 2008 10:40

Post » Czw lis 12, 2009 14:36 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce..szukamy domów !!

No to do magicznej soboty :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Czw lis 12, 2009 14:40 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce..szukamy domów !!

:ok:
Teraz szukamy domku dla mamusi!!!
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Czw lis 12, 2009 18:05 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce SZUKA DOMU !!!!!!!

Jedziemy teraz z Mankiem do weta na ogledziny .. wrrrr a jestem juz taka zmeczona ... :cry: umieram

wercia

Post » Czw lis 12, 2009 18:19 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce SZUKA DOMU !!!!!!!

Nie umieraj !! :piwa:

Dropsiara

Post » Pt lis 13, 2009 13:39 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce SZUKA DOMU !!!!!!!

Jutro maluszek o godz 14:00 zostanie wydany do nowego domku.Dropsiara zakochała sie w nim podczas wizyty u nas.
Jest nam smutno i wesoło buuu :lol: :oops:
Obrazek
Obrazek

Gdzie domek dla Kici??? Domku znajdz sie !!
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Sob lis 14, 2009 8:11 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce SZUKA DOMU !!!!!!!

Mamusia maluszka jest słodka. Grzeczniutka i taka milutka !!

Dropsiara

Post » Sob lis 14, 2009 14:46 Re: Sląsk..Jastrzębie ..Kicia po sterylce SZUKA DOMU !!!!!!!

Maly Maniek juz w nowym domku :1luvu:

Życze powodzenia Dropsiara Niech sie maluszek chowa :P

wercia

Post » Sob lis 14, 2009 16:38 Re: Jastrzębie..Maniek u Dropsiary na DS...Kicia szuka domku !!

Maluszek jest dzielną pierdołką. Dusia spanikowana obserwuje go z baardzo daleka, a Dandi kroczy za nim krok w krok. Od czasu do czasu chłopaki fukną na siebie ale juz coraz rzadziej. Maleństwo pojadło, wysiusiało się , wdrapało na łożko i śpi. Następne informacje będą na topiku z rodzeństwem DD. Link podam ( ale zdjęcia muszę porobić) :ok:

Dropsiara

Post » Pon lis 16, 2009 12:46 Re: Jastrzębie..Maniek u Dropsiary na DS...Kicia szuka domku !!

Po 2 tragicznych dniach kiedy Kicia nie chciala jesc po oddaniu Manka (Garfielda) Dropsiarze jest lepiej.
Siku i qupa w kuwecie i wpiernicza ile wlezie.

Kicia to bardzo spokojny kot.Wet mowi ze ma kolo 5 lat ja mysle ze wiecej bo ma starte zęby i woli ciągle spać i najlepiej sie nie ruszać.Ma siwizne na głowie i taki wyraz mordki jak stary kot.Przez braki w uzebieniu wypada jej jezyczek.

Szukamy jej domu niestety niewiem czy ktoś bd chciał takie starego kota.A naprawde zasługuje na dom bo jest miziasta oazą spokoju.
Za tydzien w poniedziałek ściągamy szwy z brzuszka.I co potem ?? Obiecałam ze ją wypuszcze tam gdzie przebywała ale teraz niewiem co mam robić.
Gryzie mnie sumienie ze może nie trzeba było ingerować tylko małego zabrac :oops:

Wiecznie zaspana ...
Obrazek
Obrazek

wercia

Post » Pon lis 16, 2009 13:56 Re: Jastrzębie.Zaspana Kicia szuka domu !!! Gdzie jesteś domku??

Ciesze się że już tak nie przeżywa :kotek:

Dropsiara

Post » Pon lis 16, 2009 15:30 Re: Jastrzębie.Zaspana Kicia szuka domu !!! Gdzie jesteś domku??

Pomalu i do przodu.

Czasami nie rozumiem tych kotów..spanie ..jedzenie i kuweta :twisted: Zero pożytku a ta nowa panienka to samo haha dobrze ze nie szaleje bo by mnie matka wypi... za to z domu.

wercia

Post » Wto lis 17, 2009 14:56 Re: Jastrzębie.Zaspana Kicia szuka domu !!! Gdzie jesteś domku??

Dzis poszlam do sklepu po tusz do rzes a wróciłam z 6 miskami 2 myszkami(zabawki) i zwirkiem Benkiem i jakims antyalergicznym cos ala drewno ... hmmmm powiedzieli mi ze na wieksza ilosc kotow jest bardzo wydajny.

Musze go przetestowac jak brylowany mi sie skonczy.Moze ktos mial taki dziwny zwirek?

Za tydz w poniedzialek sciagamy szwy Kici.Nawet brzucha nie rusza i bardzo mnie to cieszy ze sie nim nie interesuje :lol:

wercia

Post » Śro lis 18, 2009 14:57 Re: Jastrzębie.Zaspana Kicia szuka domu !!! Gdzie jesteś domku??

Kicia coraz bardziej domaga sie wypuszczenia na dwór.Juz nawet okna na hak nie otwieram chyba ze pokoje pozamykane.Dzis wlozyła łapke i chciala nawiac ... buuuu
Całe życie na podwórku chyba spedziła ze juz ja domowe ognisko denerwuje.
Czekamy do poniedzialku po zdjeciu szwów daje jej kilka dni zeby rana sie zastrupila i raczej ja wypuszcze.
Przynajmniej malych juz nie bedzie.

Jesli bedzie chciala do mnie przychodzic na spanko nie ma sprawy ale to raczej bd kot wychodzący.Niechcialabym jej uszcześliwiać na siłe jeśli nie ma na to ochoty.

wercia

[poprzednia][następna]