kinga w. pisze:TRAWAAAA!!! Kiedy natłukliście tyle stron?? Byłabym wątku nie znalazła! Wystarczy się na chwilę odwrócić i człowiek się budzi w malinach.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:TRAWAAAA!!! Kiedy natłukliście tyle stron?? Byłabym wątku nie znalazła! Wystarczy się na chwilę odwrócić i człowiek się budzi w malinach.
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Mysiu, mogę się utopić w Twoim footerku?
Pewnie ,że możesz,zaraz wywalę bzuchola,mmmrrraaauuu.Moja Duża się dzisiaj już topiła,mmmrrraaauuu
A ja się w Inusi topiłam rano, po południu się potopię w Kulce
kociczka39 pisze:Ja też z samego rańca jak wstałam,miałam chcicę na futerko.Dorwałam Mychola i .....jak mi dobrze było
MaryLux pisze:kinga w. pisze:TRAWAAAA!!! Kiedy natłukliście tyle stron?? Byłabym wątku nie znalazła! Wystarczy się na chwilę odwrócić i człowiek się budzi w malinach.
![]()
![]()
kinga w. pisze:Zapchałam się na chwilę w swojej dziurze, wylazam, patrzam po wątach z czarną kropką, zaglądam... Trawkowego wąta nie znalazłam, to szukam... Kurde jest, tylko kropki nie ma, znaczy nowy, nie podsikany i... 63 strony?? To niemoralne jest.
psiama pisze:kinga w. pisze:Zapchałam się na chwilę w swojej dziurze, wylazam, patrzam po wątach z czarną kropką, zaglądam... Trawkowego wąta nie znalazłam, to szukam... Kurde jest, tylko kropki nie ma, znaczy nowy, nie podsikany i... 63 strony?? To niemoralne jest.
Tekst dnia![]()
Avian pisze:Zaćmę???![]()
Inuś, coś ten wasz Doktor za dużo wam wymyśla![]()
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Kuku z okazji Włoskiego Dnia Czarnego Kota![]()
Gagat
mamucik pisze:Inusiu, bo ciemno, zimno i tylko chyba ten doctorro nie zapadł w zimowy sen
Co z tą zaćmą ( jak ja kiedyś doctorro spotkam, to bedzie miał murowane zaćmienie, czy on nie ma za dużej wyobraźni)
Bazyliszkowa pisze:Zaćma? Jaka zaćma?!!! Chyba Doktorra zaćmiło.KiMM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości