K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 17, 2009 10:11 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Czarne rodzeństwo - chłopcy w szaliczkach czarno białych, dziewczynka w szmaragdowym:
-Czortunia - miziasta,
-Mefisto -j.w.
-Boruta - niezbyt miziasty
Ok. 2,5 do 3 mieś.
Odrobaczone. Dziś mają być szczepione.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lis 17, 2009 10:15 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze::kotek: :kotek: :kotek: Allegro czarnych kotów się skończyło. Chcę uaktualnić, ale na pierwszej stronie są tylko zdjęcia Mefisto i tego drugiego bez opsiu. Nie wiem o nich nic. Nie ma tez jeszcze zdjęć Baloo i Baghiry z Kocimskiej. :kotek: :kotek: :kotek:

do czarnuszków proszę dołączyć mojego BONO.. jest na pierwszej stronie.. można zmienić dane: Bono ma ok. trzy miesiące..
Ostatnio edytowano Wto lis 17, 2009 10:16 przez edit_f, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto lis 17, 2009 10:16 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...
Może zmienić tekst o czarnuchach, co?
Np. Czarna, czarcia rodzina - przygarnij diabła, zostań czarownicą/ czarownikiem ?
Pana od Bono przekierowałam do Edit_f.
Chyba mogę napisać głośno: zdaje się, że jutro zawożę Leośkę do domu.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lis 17, 2009 10:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety, nie mogę się dodzwonić do Pani Jasi.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto lis 17, 2009 10:18 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...
Np. Czarna, czarcia rodzina - przygarnij diabła, zostań czarownicą/ czarownikiem ?

jakiego Pana? i kiedy?
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 17, 2009 10:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Pan napisał w sprawie bono i gracja przesłała mi mail/zapytanie, a ja dziś podałam mu Twój numer, mam nadzieję, że zadzwoni.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto lis 17, 2009 10:22 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Gracja, sorry, ale wczoraj nie miałam jak, i musiałam oddać wóz...

czarne koty zbiorówka zostaja, mają bardzo dużą oglądalność! osobno można wystawic małym czarnym

nie ma zdjęcia Czortusi dostępnego
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lis 17, 2009 10:25 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Pan napisał w sprawie bono i gracja przesłała mi mail/zapytanie, a ja dziś podałam mu Twój numer, mam nadzieję, że zadzwoni.

ok. dzięki.. myślałam, że Pan, który dzwonił do mnie w sobotę.. ale domek sprawdzony i się nie nadaje (ten z soboty znaczy się)..
Obrazek

edit_f

Post » Wto lis 17, 2009 10:43 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Czortusia była fotografowana razem z braćmi we środę!

Miuti

Post » Wto lis 17, 2009 11:23 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tu są zdjęcia czarnych, tylko nie podpisane, kto jest kim: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN

Kocimiaków nie ozdjęciuję, bo mi padł aparat.

Tweety, dzięki. :1luvu:

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 17, 2009 11:25 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
Prośba - umówiłam się z Miuti na jutro, że przed 18-stą wezmę ogony do szczepienia i na ciachnięcie a mój TŻ zrobił mi niespodziankę, no i ... mam bilety na 18-stą i idę do kina. Kto może nas zastąpić? Nawet odebrać ich potem nie możemy, bo film trwa 2:38 h. Proszę, bardzo proszę ....

przypominam się i proszę o zawiezienie (Patka albo Kastapra mogą odebrać). Miuti od 17-stej jest w domu

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lis 17, 2009 11:30 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Po 17-ej.

Miuti

Post » Wto lis 17, 2009 11:35 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Przedszkole obsłużone, w klatkach jakby tornado przeszło... i obawiam się że, moje poranne porządki nie będą zauważalne wieczorem :roll: czarna szylkrecia kicha "od czasu do czasu". Edit_f dziękuję za bazarek :1luvu: i z niecierpliwością czekam na następny :)

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi w sprawie paszczy :wink: mojego prywatnego kociaka
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Wto lis 17, 2009 11:36 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

queen_ink pisze:Tu są zdjęcia czarnych, tylko nie podpisane, kto jest kim: http://picasaweb.google.com/gerith/KotyAFN

Kocimiaków nie ozdjęciuję, bo mi padł aparat.

Tweety, dzięki. :1luvu:

bedziemy jechac po zwirek na kocimska to mozemy zrobic zdjecia kocimiakow:)

zostawie Ci gotowke na kocimeskiej Tweety ok?

43 zl tak?
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto lis 17, 2009 11:39 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Pani Husse chce kota, warunek musi radzić sobie z psami, więc polecam Joasię i Milkę w pakiecie i Triszkę. Czy ktoś jeszcze ?
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]