kussad pisze:Będzie miał też śliczne błyszczące futro
Mój kocio szproty łomotał "smoked" a teraz to sie tuńczyków zachciewa

Ale futerko miał ładne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Będzie miał też śliczne błyszczące futro
bazylica pisze:on po traniku to i tak ma ładnie footro a pazury co tydz trzeba obcinać
dune pisze:bazylica pisze:on po traniku to i tak ma ładnie footro a pazury co tydz trzeba obcinać
Oj te pazury to tragedia....zwłaszcza dla mebli
bazylica pisze:dune pisze:bazylica pisze:on po traniku to i tak ma ładnie footro a pazury co tydz trzeba obcinać
Oj te pazury to tragedia....zwłaszcza dla mebli
mam obcinaczkę i nie waham sie jej używać![]()
![]()
![]()
dune pisze:bazylica pisze:mam obcinaczkę i nie waham sie jej używać![]()
![]()
![]()
A koty co? Bo moje nieco protestują...ale pewnie nawykną. Młode są, musza nawyknąć
bazylica pisze:
nie pytam się go o zdanie ale z ilości syków i warknięć wnioskuję że zachwycony nie jest
Zostawiaj im jedzonko na noc;)kinga w. pisze:Wstalim. Presja głodnych kocich oczu nad miską. Pustą miską. Dostały jeść i poszły spać. Co innego można w tak paskudny dzień? Czekam na paczkę z Kuchni Pupila, do weta w takim razie jak paczka przyjdzie bo to zwykle przed południem. Szelka smarka na całego. Cholera, to się raczej nie wycisza, mam wrażenie że jak sraczka się uciszyła to smarkanie nasiliło, ale z dwojga złego wole jak się smarka. Z tym sobie poradzimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1445 gości