Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 16, 2009 11:07 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Z Tenorkiem źle . Tekili z tej przetoki cieknie ropa z krwią :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lis 16, 2009 13:48 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok:
:ok: :ok:
:ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lis 16, 2009 14:57 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

kurcze, moze wystawa zaszkodzila Tekiluni? Wiele osob ja mizialo, a wiadomo ile na rekach zarazkow, moglismy cos przeniesc... Aha! Ona czesto na tej wystawie myla sobie to oczko, wiec moze tez sama sobie to podraznila niechcaco...

Tenor, qrde... nie wq...j mnie, tylko jedz! :evil: :catmilk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 16, 2009 16:27 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:(

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon lis 16, 2009 20:06 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:ok: kciukaski za Tenorka :(
Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Pon lis 16, 2009 20:18 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorek dzisiaj kochany caly czas spal, nic nie jadl, nie pil :( Mial dzis pobrana krew i morfologia nie jest zla...

A Tequilla w czwartek bedzie miec rtg i zabieg...
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lis 16, 2009 21:50 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

to co moze byc Tenorkowi?
Tekilunia :ok: wszystko bedzie dobrze, tak kiciu? :)

Kociara82

Post » Pon lis 16, 2009 22:35 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Troche nowych fotek Justysiowego Zwierzynca :lol:

1. AMELKA I FROTKA
Obrazek
2. TAK, TO TEZ SA 2 KOTY :lol: SIOSTRY SYJAMSKIE AMELKA I FROTKA :twisted:
Obrazek
3. MAJECZKA, ktora mi dzis brzusia do mizianka nastawila :twisted:
Obrazek
4. MAJECZKA, odplywala, myla sie, ale glaskac, glaskac :D Az reka uschnie najlepiej :twisted:
Obrazek
5. MALWINKA
Obrazek
6. MALWINKA, ktora obtoczyla koleczka wokol mnie :twisted: Raz po prawej, raz po lewej :lol:
Obrazek
7. MYSZUNIA
Obrazek
8.OZZY kochany, dzis on strasznie byl spragniony miziania :) I Cioteczki, ja sobie reke dam uciac, ale jestem swiecie przekonana,ze on przytyl :)) Nie jakos duzo, ale jak glaskalam, to nie czulam aaaazzz tak kregoslupa
Obrazek
9. TENOREK, jak juz pisalam, spal, spal, spal... :cry:
Obrazek
10.Male ADHD, czyli TAJGA dzisiaj SPALA 8O Chyba Justynka bedzie miala ciekawa noc :twisted:
Obrazek
11. KITEK, przynajmniej tak powiedziala Justynka :twisted:
Obrazek
12. PSOTKA
Obrazek
13. TEQUILLA sie powykrecala :twisted:
Obrazek
14. TIGRA
Obrazek

I NIE MOZE ZABRAKNAC TARUNI PRZY TYCH WSZYSTKICH FOTACH :lol: ZOSTAWILAM SOBIE NA DESER JEJ ZDJATKO :1luvu:
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 16, 2009 22:46 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon lis 16, 2009 22:38 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Kurczę, co z tym Tenorkiem? Kocie, musisz jeść, żeby być silny i zdrowy! Trzymam dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za wszystkie mruczki

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Wto lis 17, 2009 0:00 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh bardzo dziekuje za fotki , za super komentarze :twisted: i bardzo też dziekuje za mizianko dla moich sierciuchów :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tenorek zjadł odrobinke gotowanego mięska , chyba te kroplówki go dobrze przepłukały ale jeszcze sie nie cieszmy bo nie wiemy co pokazą jutro wyniki ....

Jest powazny problem z Morelką :( :( :( . Nie może zaakceptowac rezydenkta i znaczy mocno mieszkanie :( :( :(

Była u mnie wieczorewm pani która ma 7 mies dziecko ale żaden kot nie nadaweał sie :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 17, 2009 0:29 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Mizianko to sama przyjemnosc :1luvu: :1luvu: Psiaczki kochane :1luvu: i Mruczusie :1luvu: I zero nudy, zawsze ktos przyjdzie na mizianko :lol:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 17, 2009 9:15 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorek znów zjadł odrobinke gotowaniego mięska :) Wyników jeszcze niue znam ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lis 17, 2009 10:49 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Dobry Dzien, Zwierzaczki :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lis 17, 2009 11:19 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:ok: za wyniki i cieszę się, że Tenor w końcu sie zabrał do jedzenia, tak trzymaj kocie!

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Wto lis 17, 2009 13:29 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

przekaz pani od Moreluni, ze ma sie nie poddawac! Tak na nia dlugo czekala, Morelcia tez, wiec jakis sposob sie znajdzie na to jej znaczenie. :ok: Za Morelunie :ok: za Tenora (jedz, kotku, jedz! chocby malymi kesami, ale jedz!) Tarusi oczko ladnie zaroslo sierscia :1luvu: Teraz to bedzie wygladalo, ze nam ciagle oczko puszcza :D Ozzy jak na swoj wiek i dolegliwosci wyglada znakomicie! Caragh jak on choc troszke przytyl, to ciezko go bedzie utrzymac dluzej na rekach :D On i tak jest slodkim ciezarem :D Majcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Moja kochana Majeczka... Strasznie za nia tesknie, mysle o niej... :) Jest bardzo grzeczna i madra kotunia. Jak jeszcze u Justy byly siostry F (Fanta, Falka i Feri), a ja sprzatalam im klatke, Majeczka weszla mi na kolana chcac sie miziac. Bylo mi troszke niewygodnie, ucalowalam kochany lepek, powiedzialam, ze teraz nie moge, bo musze malym sprzatnac, ale jak tylko skoncze, to sie na pewno pomiziamy. Myslalam, ze nie bedzie chciala potem do mnie przyjsc, ale nie bylo problemu, tylko ja zawolalam, natychmiast zajela moje kolana mruczac przeslodko z zadowolenia :D I znow mialam peeleng dloni za pomoca Majeczkowego jezyczka :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]