Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Taaak-foteczki słodkości -dobroci są u mnie,przepisów niet,bo ja piec nie umiem za to zjadanie tego wszystkiego wychodzi mi doskonaleJestem miszcz w jedzeniu słodkiego
![]()
Wczoraj sobie pożarłam dwa kawałki torta z bitą śmietaną ,kawałek sernika i poprawiłam to kotletem schabowym,pieczoną szynką i sałatką jarzynową,mniam ,mniam
Agata&Alex pisze:kotka doroty pisze:Taaak-foteczki słodkości -dobroci są u mnie,przepisów niet,bo ja piec nie umiem za to zjadanie tego wszystkiego wychodzi mi doskonaleJestem miszcz w jedzeniu słodkiego
![]()
Wczoraj sobie pożarłam dwa kawałki torta z bitą śmietaną ,kawałek sernika i poprawiłam to kotletem schabowym,pieczoną szynką i sałatką jarzynową,mniam ,mniam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taki chudzielec a tyle zjadła, w życiu w to nie uwierzę![]()
![]()
![]()
kotka doroty pisze:Agata&Alex pisze:kotka doroty pisze:Taaak-foteczki słodkości -dobroci są u mnie,przepisów niet,bo ja piec nie umiem za to zjadanie tego wszystkiego wychodzi mi doskonaleJestem miszcz w jedzeniu słodkiego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A skąd wiesz że,ja chudzielec?![]()
Ja jestem grubaaaaas!!!!
Cześć Aluś i kotecki
Tyzma pisze:ja tez jestem grubasmiałam 168 i 50 kg, po akcji sterydowej 168 i 65
![]()
Kłamczucha!kotka doroty pisze:Agata&Alex pisze:kotka doroty pisze:Taaak-foteczki słodkości -dobroci są u mnie,przepisów niet,bo ja piec nie umiem za to zjadanie tego wszystkiego wychodzi mi doskonaleJestem miszcz w jedzeniu słodkiego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A skąd wiesz że,ja chudzielec?![]()
Ja jestem grubaaaaas!!!!
Cześć Aluś i kotecki
No jak taki nadzorca to nie ma się co dziwić, że kuchnia prowadzona wzorowo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 19 gości