estre pisze:trawa11 pisze:Chcialabym to usłyszec![]()
![]()
![]()
Kciuki za Prezesika
Oj, uwierz, że wolałabyś nie
Szczególnie o 4:30 rano
Moja Gośka sie drze regularnie o 1.30. Ale my zwykle wtedy jeszcze nie śpimy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:trawa11 pisze:Chcialabym to usłyszec![]()
![]()
![]()
Kciuki za Prezesika
estre pisze:amyszka pisze:Maluch chyba chce jeść ?![]()
![]()
Mycie synchroniczne było super i filmik też![]()
![]()
Za zdrówko![]()
![]()
![]()
On tylko chce jeść
trawa11 pisze:estre pisze:trawa11 pisze:Chcialabym to usłyszec![]()
![]()
![]()
Kciuki za Prezesika
Moja Gośka sie drze regularnie o 1.30. Ale my zwykle wtedy jeszcze nie śpimy
amyszka pisze:estre pisze:amyszka pisze:Maluch chyba chce jeść ?![]()
![]()
Mycie synchroniczne było super i filmik też![]()
![]()
Za zdrówko![]()
![]()
![]()
On tylko chce jeść
Ale żeby już nie miał sraki![]()
Mój maluch też japę drze jak chce jeść
Sihaja pisze:Hej Prezes. Ty się nie wygłupiaj. Wiesz, jak ja biegam do łazienki to pół biedy, bo nie mam takiego puszystego ogona, jak TY. Ale, Prezes, Ty musisz trzymać formę... w tym... wiesz... no. Kto to widział, żeby Prezes obsr... chodził?
Joachim.
estre pisze:
Ja sypiam kiedy tylko się da
estre pisze:Tak z relacji telefonicznej, mały nie kupkał od 5 rano, Prezes od 10 rano
A jeszcze Wam opowiem jak to rano dziś było
Chester położył się spać na fotelu komputerowym, Prezes chodził, miauczał, chciał na ten fotel, a Chester nic.
Przyszedł do mnie pomiziać się, wyczesałam go, no i znowu pod fotel. Chester śpi...
W końcu Prezes wlazł i się położył obok Chestera
trawa11 pisze:estre pisze:Tak z relacji telefonicznej, mały nie kupkał od 5 rano, Prezes od 10 rano
Chester położył się spać na fotelu komputerowym, Prezes chodził, miauczał, chciał na ten fotel, a Chester nic.
Przyszedł do mnie pomiziać się, wyczesałam go, no i znowu pod fotel. Chester śpi...
Jak to miło z jego strony![]()
![]()
![]()
jak z kupalami
trawa11 pisze:estre pisze:
Ja sypiam kiedy tylko się da
Mój pierwszy kot był wychodzący, wychodził zwykle o czwartej rano, po dziesieciu minutach wracał. No przerąbane mialam, ale jeszcze wtedy nie byłam na Miau i wielu rzeczy nie wiedzialam. teraz się dziwie , jak to było możliwe ,że tak poprostu szłam mu drzwi na dwór otwierać
estre pisze:Tak z relacji telefonicznej, mały nie kupkał od 5 rano, Prezes od 10 rano
Tyzma pisze:estre pisze:Tak z relacji telefonicznej, mały nie kupkał od 5 rano, Prezes od 10 rano
![]()
dobry wieczór
Prezes zdominowany przez malucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości