Od nienawiści do "miłości" - potrzebujemy pomocy :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 16, 2009 14:03 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Pewnie że tak,ja też uważam że jak kot zdrowy to niech je to na co ma ochotę-oczywiście w przypadku Plamki nie zaliczam do tego kaszki dla niemowląt... :ryk:

Aggi

Od: Nie wrz 20, 2009 23:50

Post » Pon lis 16, 2009 14:18 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Pewnie że tak,ja też uważam że jak kot zdrowy to niech je to na co ma ochotę-oczywiście w przypadku Plamki nie zaliczam do tego kaszki dla niemowląt... :ryk:

kaszka dla niemowlat :lol: , napewno trująca dla kotów nie jest :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 16, 2009 14:19 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Trująca to może i nie :D Ale Plamka dzisiaj po niej wymiotowała...
Zresztą wcześniej jak dorwała się do mleka dla córy na surowo to też wymiotowała...;)

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 14:25 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Cóż to za wierszyk?

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 14:34 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Aggi pisze:Trująca to może i nie :D Ale Plamka dzisiaj po niej wymiotowała...
Zresztą wcześniej jak dorwała się do mleka dla córy na surowo to też wymiotowała...;)

Tysiek rzyga po wszystkim co mleczne, a jak się dorwie do mleka to wyżera ile widzi - niektóre kotecki tak mają. Chowaj mleko. :lol:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon lis 16, 2009 14:37 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Yhy...Ta małpa sobie z szafki je wyciąga :D
Podejrzewam że łapką otwiera szafkę i siup i gotowe... :ryk: :1luvu:

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 14:47 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

Cholera, tak jak Kłak moją szafę z ubraniami. Potem wystarczy wygarnąć ciuchy z półki i jest miejsce na koteczka. :twisted: Wiesz co? Z doświadczenia wiem że koty słabo się włamują do piekarnika kuchenki gazowej.
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Pon lis 16, 2009 14:48 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

kinga w. pisze:Cholera, tak jak Kłak moją szafę z ubraniami. Potem wystarczy wygarnąć ciuchy z półki i jest miejsce na koteczka. :twisted: Wiesz co? Z doświadczenia wiem że koty słabo się włamują do piekarnika kuchenki gazowej.

O chyba tam będę trzymać sproszkowane produkty mleczne córci :ryk: :ryk: :mrgreen:

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 14:57 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

I co jak juz sobie sama :?: tę szafkę otworzy to sobie sama karton czy woreczek otwiera :?:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon lis 16, 2009 15:05 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

widocznie organizm potrzebuje coś mlecznego, mogłabyś o takie rzeczy pytać na forum, myślę, że gdybyś jej dała od czasu do czasu 12% śmietanki i odrobiną przegotowanej wody byłoby dobrze - spróbować możesz czy nic jej nie będzie koty nie tolerują mleka ( nie wszystkie oczywiście-moja lubi mleko skondensowane do kawy i nic jej nie jest)a po śmietance nic im nie jest
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 16, 2009 15:17 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

http://www.koty.pl/porady-ekspertow/go:5/page4.html, jest tutaj dużo porad w formie pytań i odpowiedzi może Cie zainteresuje,także w kwestii karmienia tylko suchą karmą. Poczytaj sama, wiele tu interesujących informacji, bo pamiętaj, że człowiek uczy się całe życie!
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Pon lis 16, 2009 17:58 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

ewan pisze:I co jak juz sobie sama :?: tę szafkę otworzy to sobie sama karton czy woreczek otwiera :?:

Woreczek jest nie zamykany,a pudełko to nie problem,zresztą jak się go zrzuci to się cholerstwo otwiera-słabe te papierowe pudełka :( wiem bo mi kiedyś spadło,prawie całe mleko było na podłodze...

Aggi

Post » Pon lis 16, 2009 17:59 Re: Od nienawiści do "miłości" czyli PLAMKA I LEONEK+Tymczasy :)

ewan pisze:widocznie organizm potrzebuje coś mlecznego, mogłabyś o takie rzeczy pytać na forum, myślę, że gdybyś jej dała od czasu do czasu 12% śmietanki i odrobiną przegotowanej wody byłoby dobrze - spróbować możesz czy nic jej nie będzie koty nie tolerują mleka ( nie wszystkie oczywiście-moja lubi mleko skondensowane do kawy i nic jej nie jest)a po śmietance nic im nie jest

To też właśnie dlatego napisałam że ciągnie ją do mlecznego...Żeby ktoś mi doradził ;)
Spróbuję z tą śmietanką-oby nie zareagowała biegunką odrazu...

Aggi

[poprzednia][następna]