Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:to że nagle - to możliwe.
Morfeusz też miał wszystko ok w szpitaliku po schronie a u mnie za dwa dni - niekontrolowana woda...
wet - tylko wet i sensowna pełna diagnoza. Jak będzie diagnoza - to i biegunkę się wyleczy i domu będzie można szukać wiedząc na czym się stoi.
Gibutkowa pisze:Szukać domu... a co do tego czasu? Schronisko znowu? Jutro kot po wizycie u weta już nie będzie miał dokąd wracać
Gibutkowa pisze:Tak to jest kot senior. I to jest właśnie ten kot, który przytula człowieka obejmując go za szyję łapkamitym bardziej jest mi bliski jego los, bo tak właśnie zostałam przez niego przytulona w schronisku kiedy szedł do domku
Gibutkowa pisze:No Kruszyna już mi pisała że tego intens-coś-tam kupi. No i jutro ten wet żeby było wiadomo co to. U Kamila nie ma kota gdzie zostawić - to super fajny wet (ten co wiele razy za free nam kotki leczył - choćby Antka na nogi przed wyjazdem postawił antybiotykiem i wzmacniającym i ani grosza nie wziął) ale gabinecik na wielkości toalety i po prostu nie ma tam miejsca na "przechowanie" kotów. I że tak się wyrażę jesteśmy w du...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości