honda, co najbardziej spodobało Wam się w "pięknej Warszawie"? my mieszkając tutaj zauważamy głównie ciagłe remonty dróg i niezmienne korki w centrum i przy wjeździe na mosty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2006 pisze:życzymy Gabrysi kochających i odpowiedzialnych dużych!!! oby się jej z nimi żyło długo i spokojnie![]()
honda, co najbardziej spodobało Wam się w "pięknej Warszawie"? my mieszkając tutaj zauważamy głównie ciagłe remonty dróg i niezmienne korki w centrum i przy wjeździe na mostyuroda miasta jakoś nam umyka w brutalnej codzienności
byliście na koncercie Madonny?
honda11 pisze:majka2006 pisze:życzymy Gabrysi kochających i odpowiedzialnych dużych!!! oby się jej z nimi żyło długo i spokojnie![]()
honda, co najbardziej spodobało Wam się w "pięknej Warszawie"? my mieszkając tutaj zauważamy głównie ciagłe remonty dróg i niezmienne korki w centrum i przy wjeździe na mostyuroda miasta jakoś nam umyka w brutalnej codzienności
byliście na koncercie Madonny?
cichutko tutaj![]()
Majko dla nas "ludzi z prowincji" Warszawa jest piękna, ponieważ byliśmy właśnie tylko w takich miejscach. Mieszkaliśmy na Piwnej, więc w samym sercu stolicy. Wieczorem można było pochodzić po Starówce, posiedzieć w kawiarenkach....ech. W dzień cały czas bylismy w drodze, ale to było to, na co byliśmy przygotowani. Nie da się jednak zwiedzić Warszawy w 5 dni
.
Najbardziej przeżyłam wizytę w Muzeum Powstania Warszawskiego. Napewno kiedyś tam wrócę. W ogóle to szliśmy śladami bohaterów "Kamieni na szaniec", czego bardzo chciała moja córka. Z resztą cała wizyta to taki powrót do historii.
Na koncercie Madonny był mój syn. Nie ma do niej takiego sentymentu jak ja, ale mu się podobało.
majka2006 pisze:panie bondzie, prosimy o zdjecia futrzaczków
bondjamesbond pisze:witam witam
fotki beda, o to prosze sie nie martwic...zrobilem ostatnio kilka fajnych fotek naszych pociech
majka2006 pisze:no wlasnie panie bond, ile mamy jeszcze czekac na te foty???
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 69 gości