Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 13:06 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Chłopaki czekają na adopcję :lol:

CHŁOPCY RADAROWCY

Obrazek
Obrazek

Niczym ogłoszenie matrymonialne :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie lis 15, 2009 13:08 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Piękny pokot :lol: , nawet jakieś szylkretowe futerko zalega u Ciebie Mar_tiko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 15, 2009 13:09 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Marta nie marudź :mrgreen:

Przecież masz całe 40 m podłogi jeszcze wolnej. :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Nie lis 15, 2009 13:17 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Ta szyklkretka to moja Agusia kropka, w kropkę podobna do twojej Kropci :wink:

Chłopaki jak marzenie tylko domków nie widać :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 15, 2009 14:19 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:A ja chora ,powinnam leżeć w łóżku tylko pytanie brzmi w którym :?: :roll: Sępy wykorzystały okazję że łóżko niezaścielone i proszę
Obrazek
Brakuje jeszcze Dundolfa który chyba stwierdził że już się nie zmieści ,strzelił focha i poszedł kumplowac się z Darkiem :wink:

:ok: :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lis 15, 2009 15:09 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Zapraszam na mój bazarek - mój pierwszy w życiu bazarek :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=103498
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie lis 15, 2009 15:15 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Kleo pisze:Zapraszam na mój bazarek - mój pierwszy w życiu bazarek :mrgreen:

viewtopic.php?f=20&t=103498

Asiu - brawo!!!!!!!!
Jestem z Ciebie dumna. Widzisz jakie to proste :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lis 15, 2009 15:35 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:A ja chora ,powinnam leżeć w łóżku tylko pytanie brzmi w którym :?: :roll: Sępy wykorzystały okazję że łóżko niezaścielone i proszę
Obrazek
Brakuje jeszcze Dundolfa który chyba stwierdził że już się nie zmieści ,strzelił focha i poszedł kumplowac się z Darkiem :wink:

hahaha :ryk: REWELACYJNY widok! :ok: Super kociaki :D

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Nie lis 15, 2009 18:27 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

moze coś poradzicie-juz niemam pomysłów:

to z watku z mojego podpisu:

MartynaP pisze:sprawa sie skomplikowala-małego ciezko złapac to po piewsze
po drugie:
probowałam dzis złapac koty ale one poprostu maja gdzies moje jedzeniektore wsadziłam im do klatki łapki.
Zdziczałe na maksa sa,czekaja az ktos odejdzie i dopiero podchodza.
Przez kilka godzin jakby postac napewno by ktorys wszedł,ja byłam troche ponad dwie.
Pozatym dziś oświecił mnie moj maz-ze jak złapie te koty zamkne w klatce to beda sie przeciez darły w niebogłosy-mysle ze ma racje ostatnio tak mialam z kotka ktora zlapalam w rezultacie i tak mi uciekla.

Mysle ze dobrze bybylo jakby znalazlo sie dla nich jakies lokum gdzie ich darcie by nikomu nie przeszkadzalo,niewiem co to bymogło byc.U mnie w domu to wylece razem z nimi :?
Z tamtad mogłyby byc brane do steylizacji i pozniej wypuszczone.
Oczywiscie biore pod uwage ze wszystkie sa łapane naraz.

Moze jakas fundacja,toz...nieweim

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Nie lis 15, 2009 18:41 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

2 razy ta sama wiadomość mi się wysłała :evil:
Ostatnio edytowano Nie lis 15, 2009 18:51 przez Kasiulek79, łącznie edytowano 1 raz

Kasiulek79

Post » Nie lis 15, 2009 18:49 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:Kasiula dostałaś - sms-a ale może lepiej z Iwetką się skontaktuj. Ona ostatnio jest naszym skarbnikiem :wink:

Mikuś troszkę się namieszało, bo od Ciebie dostaliśmy inne dane do przelewu, a od Iwety na PW inne. Mąż przelał pieniążki na konto podane w smsie, bo to jego nr tel a robił przelew ze swojego kompa i stąd to nieporozumienie- zawiodła komunikacja między nami, ale to się razem zgadacie. Piszę to dlatego, żeby było wiadomo na które konto poszła kasa, żeby nie było, że obiecałam, a nie wysłałam.

Kasiulek79

Post » Nie lis 15, 2009 19:03 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Z Japoneczka nadal srednio. Mam nadzieje, ze to "tylko" kaliciwirus, jak zdecydowala wetka, a nic powazniejszego. Do listy objawow dolaczyla dzis biegunka- brazowo krwista ciecz :? biorac pod uwage, ze dziewczynka je i pije minimalnie... karmienie jest trudne- domyslam sie ze poza owrzodzeniami na jezyczku, ma je tez na przelyku- glebiej, bo prawie wszystko wypluwa, choc ciagnie ja do jedzenia. Sporo poplakuje :( widac, ze cierpi :( jutro znow kroplowa i do weterynarza po zastrzyki. oby w koncu zaczelo sie poprawiac.

z dobrych wiesci- Kreska jako tako zaczyna dogadywac sie psem i na pewno zostaje na stale w domku :ok: oczywiscie, Krenia stara se ustaewiac psa i radzic :D

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Nie lis 15, 2009 19:11 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

hidi pisze:Z Japoneczka nadal srednio. Mam nadzieje, ze to "tylko" kaliciwirus, jak zdecydowala wetka, a nic powazniejszego. Do listy objawow dolaczyla dzis biegunka- brazowo krwista ciecz :? biorac pod uwage, ze dziewczynka je i pije minimalnie... karmienie jest trudne- domyslam sie ze poza owrzodzeniami na jezyczku, ma je tez na przelyku- glebiej, bo prawie wszystko wypluwa, choc ciagnie ja do jedzenia. Sporo poplakuje :( widac, ze cierpi :( jutro znow kroplowa i do weterynarza po zastrzyki. oby w koncu zaczelo sie poprawiac.

z dobrych wiesci- Kreska jako tako zaczyna dogadywac sie psem i na pewno zostaje na stale w domku :ok: oczywiscie, Krenia stara se ustaewiac psa i radzic :D

no to kciuki nadal mocno zaciśnięta dla Japoneczki
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lis 15, 2009 19:14 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Zapraszam na kolejny bazarek ;)

viewtopic.php?f=20&t=103514
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Nie lis 15, 2009 19:31 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

hidi pisze:Z Japoneczka nadal srednio. Mam nadzieje, ze to "tylko" kaliciwirus, jak zdecydowala wetka, a nic powazniejszego. Do listy objawow dolaczyla dzis biegunka- brazowo krwista ciecz :? biorac pod uwage, ze dziewczynka je i pije minimalnie... karmienie jest trudne- domyslam sie ze poza owrzodzeniami na jezyczku, ma je tez na przelyku- glebiej, bo prawie wszystko wypluwa, choc ciagnie ja do jedzenia. Sporo poplakuje :( widac, ze cierpi :( jutro znow kroplowa i do weterynarza po zastrzyki. oby w koncu zaczelo sie poprawiac.

Tak mi przykro :cry: Nie brzmi to dobrze, ale nadal jest nadzieja :(

Kasiulek79

[poprzednia][następna]