Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:A ile mniej więcej będą jeszcze na leczeniu??
to to pokazujemyEdyt(k)a pisze:Przypomnę, że u mnie cały czas od ponad miesiąca, bo cały czas na leczeniu, są 3 koteczki.
W tej chwili mają ok. 2.5 miesiąca. Są towarzyskie, oswojone, przyjacielskie, rozmruczane, samodzielne, a przy tym jak to małe koty rozbrykane i uroczo rozrabiające![]()
Na dole od lewej
ARACHIA
Mała kocia wojowniczka i łobuziara, a przy tym baardzo rozmruczana
ARABELKA
Najmniejsza, drobniutka, delikatna i wrażliwa.
(aktualnie najmniej zdrowa - jeszcze kicha i łzawią oczka , ale jest już bardzo dobrze, tym bardziej, że były obawy, że z powodu kociego kataru straci wzrok)
z tyłu ARWENKA
Mała-duża kocia gracja, wyrośnie na klasyczną kocią księżniczkę i piękność
Koty i Edyt(k)a dziękują Kluskowi za sesję zdjęciową
Gibutkowa pisze:Mruczeńka1981 pisze:Wczoraj wieczorem Kaziuk pojechał do domu![]()
Nie mam na razie wieści, ale mam nadzieję,że jest ok
![]()
Wczorajszy telefon trafił do Boberek, która ma aż 5 maluszków, w tym 3 dzikuski. Postaram się jutro o zdjęcia.
![]()
![]()
![]()
no i opustoszała nam grupa małodszaków... chyba że Jessi w końcu mnie oświeci który kotek jest który to powstawiam
Gibutkowa pisze:No to mam nadzieję że niedługo ktoś się w sprawie dziewczynek odezwiePorobiłam im ogłoszenia na kilku stronach
Jako kontakt podałam Mru (Klusek mi pisał że tak właśnie robicie, że kontakt jest do Mru a ona po wstępnej weryfikacji domku przekierowuje dalej).
Kruszyna pisze:Siatka w oknach to jedna z ważniejszych rzeczy
Kicia_ pisze:Gibutkowa pisze:No to mam nadzieję że niedługo ktoś się w sprawie dziewczynek odezwiePorobiłam im ogłoszenia na kilku stronach
Jako kontakt podałam Mru (Klusek mi pisał że tak właśnie robicie, że kontakt jest do Mru a ona po wstępnej weryfikacji domku przekierowuje dalej).
Tak właśnie robimy. Podawaj też mój numer telefonu (692492157), Mru nie zawsze może odebrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 29 gości