LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 15, 2009 10:38 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Przykro mi Kya ale teraz widzę że masz naprawde problemy ze wzrokiem. Nie karmiłam przy rowie Łatki tylko kotka który jest na waszym wątku jako Bezimienny.Poczytaj co Kasia o nim wczesniej napisała to sama zrozumiesz.
A skoro zal Ci lisów, które morduja na działkach koty, bo sama się wcześniej upierałaś ze to lisy, to juz naprawdę nic z tego nie rozumiem.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Nie lis 15, 2009 11:02 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Odeszłam z watku Izy ze względu na awantury, które tam były uskuteczniane. Nie cierpię słownych przepychanek tylko po to żeby zaistnieć na Forum,.Jeżeli nie mam nic do powiedzenia to nie mówię a nie krzyczę coś co nie ma sensu. Pani Izo to nie Pani watek. Proszę aby Pani takie dyskusje prowadziła na swoim. A tak nawiasem mówiąc karmienie przy drodze to szczyt głupoty. I proszę ze mną nie dyskutować bo jestem w wieku Pani matki i nie życze sobie pyskówek :twisted:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Nie lis 15, 2009 11:04 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

agiis-s pisze:reddie naprawdę myślisz że nawet zdjęcia okolicy i opis tego co widziały dziewczyny skłoni Izę do powiedzenia "tak, właśnie tam karmiłam?"
że oświadczenie pana że ta pani na zdjęciu zniechęcająca go zabrania kota to Iza zaowocuje tekstem "tak, to ja namawiałam pana do zaniechania adopcji"
że cokolwiek skłoni ja do czegokolwiek???

Nie wyparłam sie ze karmiłam. Tak karmie tam od dwóch lat.I karmić będe nadal.Kya napisała wyraznie ze opisała Panu mój wygląd. A nie ze pokazała komuś zdjęcie....Poprosiłam o spotkanie z tym Panem.To chyba jedyna metoda zeby wyjaśnić nieporozumiemie.

iza71koty

Post » Nie lis 15, 2009 11:07 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Wiem IKA 6 ze odeszłaś . Nie pierwszy raz te same Osoby urządziły sobie kłotnie na moim watku. Ale nie znoszę kłamstwa i intryg. To wszystko.

iza71koty

Post » Nie lis 15, 2009 11:14 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Może lepiej, żeby wróciła Pani z dyskusją na swój wątek? Pani napisała swoje, my swoje, każdy swoje wie. My nie przekonamy Pani, Pani nie przekona nas. Każda wie lepiej - dyskusja dalsza nie ma sensu. My się zastanowimy, gdzie można będzie przenieść bezpiecznie koty z drogi. Może potrwa to krócej niż dwa lata i jakiegoś uda się uratować. Ja mogę napisać jedno - w temacie wczorajszej wycieczki widziałam dokładnie to, co kya. Jako osoba niepijąca jestem dość wiarygodna wśród znajomych.
Kodak, Agent i Puszkin oraz CTR Admirał
Obrazek Obrazek

DorotaEm

Od: Pt paź 09, 2009 17:53

Post » Nie lis 15, 2009 11:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Co widziałaś?
W sprawie kotów z drogi radzę sie udać do Pani mieszkajacej w pobliżu. To jej koty.

iza71koty

Post » Nie lis 15, 2009 12:51 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

IKA6 normalnie :king:
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Nie lis 15, 2009 12:56 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

słuchajcie - okazało się że jeden z moich znajomych to Straż Leśna - człowiek znający się na temacie dzikich zwierząt i tego jak polują myślicie że poprosić go o pomoc w sprawie tego co się dzieje (jeśli się coś dzieje) czy sobie odpuścić?

agiis-s

Post » Nie lis 15, 2009 13:11 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Jasne, że poprosić!! Być może skończą się durne domysły!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lis 15, 2009 13:15 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Koty sa kotami i zarowno te z Teczy czy te z lotniska nie chca ginac . Fajnie by bylo gdyby znalazl chwile czasu . W sumie dobrze by bylo wiedziec co tam sie dzieje ,czy to lisy czy ludzie.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Nie lis 15, 2009 13:17 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

oki to będę faceta umawiać (przy okazji odbiorę te kalosze obiecane - jeśli ktoś chciałby to łapka w górę... ;))
jak się coś ustali - dam znać

agiis-s

Post » Nie lis 15, 2009 14:06 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Prosić, żeby zobaczył te ślady i ew. rany na zdjęciach i wydał opinię, co to może być. Niezależnie od wszystkiego. Koty są najważniejsze.
ObrazekObrazek

rudolfrudy

Od: Śro sie 23, 2006 22:00

Post » Nie lis 15, 2009 16:54 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Bylam z Kasia na lotnisku . Jako ,ze pomalu znikaja kolejne sterty dech trzeba bylo przestawic kolejne budki w nowe miejsca .Koty caly czas nam asystowaly,kontrolujac czy aby wszystko dobrze robimy .Zwlaszcza z jednym mocno sie zakolegowalam ,wymizialismy sie okrutnie:))
Za chwilke wrzuce troche dzisiejszych fotek. A,jeszcze cos. Poznalysmy mile,starsze malzenstwo,ktore przyjezdza na swoja bylą dzialke karmic koty .Zgadnijcie Capriccio i Dorotko ktora to dzialka? Domek z numerem 22 ;) Tam rowniez zginal 1 kot ,jakis duzy brazowawy.Panstwo znalezli go martwego ,bez obrazen .Po powodzi byl caly wiec nie utonal . Nie maja pojecia co moglo sie jemu stac.

Przywitaly nas kompletnie zaspane koty .Slonko jeszcze ladnie swiecilo ,nagrzewajac czarna folie budek i chyba niezle im sie spalo bo wynurzyly sie ze swoich domkow lekko nieprzytomne:
Obrazek Obrazek

Gdy przenosilysmy budki,targalysmy dechy,plyty na podwaliny ich nowych domow dzielnie nam asystowaly . Nie wygladaly w kazdym razem na zestresowane ,ze ich domki zmieniaja miejsce pobytu . Obwachaly ,sprawdzily i chyba zaakceptowaly nasze budowle;) Potem oczywiscie przyszly na amciu:

Ten koles uznal ,ze lepiej zywić się u zródla niz z michy :
Obrazek

Potem byl czas na mizianki .Ten kot bardzo jest spragniony obecnosci czlowieka . Az podskakuje do rak zeby tylko zwrocic na siebie uwage i poglaskac go.Normalnie pchal mi sie na kolana i domagal pieszczot . On musi koniecznie miec swoj domek i raczki do glaskania:
Obrazek

Ten kocurek szczegolnie lapie mnie za serce . Nie pierwszej mlodosci ,ktory stracil gdzies jedno ucho. Spokojny, wywazony,dostojny . Widac ,ze wiele w zyciu widzial i wiele przezyl. Ma taką jakas kocia modrosc zyciowa w oczach . To okropne ,ze na stare lata nie moze zalegnac gdzies spokojnie w ogrodku pławiąc sie w sloneczku .
Obrazek

Kwenczalska...Okropne imie dla tak pieknej i oryginalnej kocicy .Mordka jak z rysunkow dzieci . Te symetryczne,biale pufki na mordce normalnie mnie rozwalaja. Przy tym wszystkim ma skosne oczy ,inaczej ulozone jak u innych kotow. Chyba na wlasny uzytek przerobie ja na Pufcię.
Obrazek

A tu nasza gwiazda Chylińska;)
Obrazek

Mam jeszcze duzo zdjec innych kotkow,jesli bedziecie mieli ochote to dorzuce:)
Ostatnio edytowano Nie lis 15, 2009 17:49 przez kya, łącznie edytowano 1 raz

kya

Post » Nie lis 15, 2009 17:43 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

nic niepokojącego nie było widać?

agiis-s

Post » Nie lis 15, 2009 17:51 Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin

Kolejna altanka splonela. Ci Panstwo mowili ,ze tam czesto gowniarze wlocza sie i podpalaja .Wiesz,my nie chodzilysmy po Teczy ,przestawilysmy budki ,Kasia nakarmila trzódkę i to wsio.

kya

[poprzednia][następna]