Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 23:19 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A ile kotów w sumie domki znalazło , a ile było wystawonych :?: :?: :?:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lis 15, 2009 7:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

witamy
Obrazek

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Nie lis 15, 2009 9:16 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Korciaczki wspaniałe zdjęcia.
Ależ się napracowałyście :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie lis 15, 2009 9:23 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Petka-P1 pisze:Korciaczki wspaniałe zdjęcia.
Ależ się napracowałyście :1luvu: :1luvu: :1luvu:

zdjęcia boskie, aż żałuję, że mnie na wystawie nie było. Korciaczki, jak Wy to robicie, że Wam kot tak prosto w obiektyw patrzy?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Nie lis 15, 2009 11:54 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorek nadal nie je :(:(:( Jest coraz chudszy i karmie go conva przez szczykawke .....

W sprawie Tajgi nadal nikt nie zadzwonił :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 15, 2009 15:12 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenor, no co ty! Prosze cie, pozbieraj sie, kicius!

A musze Wam powiedziec, ze Tarunia dostala czeklade dla psow o ile sie nie myle od pani z zoologicznego :) Jeszcze na oczy psiny nie widziala, a juz pokochala hehehe :D Ja sie gubie, nie pamietam ile kotow bylo, ile poszlo... Osobiscie do nowych domow odwiozlam 2 kotki od Oli. Czarna kiciusia zamieszkala na os.Balbina, a buraska przy parku na os.K.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lis 15, 2009 15:54 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

A to ta czekolada dla Taruni była od Pani ze sklepu a ja myslałam ze od P.Lodzi :) Musze osobiscie podziekować tej Pani :) A te czekolade przywiozła mi Pani Zosia z córką a ja do niej niech sie poczęstuje a ona mi mówi że to dla Taruni a ja nie wiedziałam jak jej powiedziać ze psom nie wolo czekolady i dopiero po chwili dotatło do mnie ze to czekolada dla psów :wink: Mam nadzieje że sie nikt nie pogniewa że poczestowałam nie tylko Tarunie ale tez Myszunie , Fibiego i Pedra :wink:

A Tenorekowi przed chwilka dałam przez szczykawke conva , niestety jest z nim coraz gorzej , juz sie przewraca i nie wiem czy nie odchodzi :cry: :cry: :cry:

A Tekila od rana ma na nowo przetoke pod okiem , dziura na około 3 mm i wycieka jej ropa :x :x :x

W sprawie Tajgi nadal nikt nie dzonił :x :x :x

Dostałam nr tel od Korciaczek w sprawie adopcji '' jedynaka '' i napisałam do tych ludzi sms ka i zobaczymy .....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 15, 2009 17:14 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenor, prosze cie, pozbieraj sie, dasz rade, kocie kochany! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Przyjacielu, prosze!
Co do czekolady-nie pamietam dokladnie, wydawalo mi sie, ze od pani ze sklepu... :oops: Ona sama ma w domu chyba ze 3 koty w tym wiekowego niewidomego. Tarunia przynajmniej troszke oslodzi sobie trudne chwile :)
Justa&Zwierzaki pisze: A te czekolade przywiozła mi Pani Zosia z córką a ja do niej niech sie poczęstuje a ona mi mówi że to dla Taruni a ja nie wiedziałam jak jej powiedziać ze psom nie wolo czekolady i dopiero po chwili dotatło do mnie ze to czekolada dla psów :wink:
hehehe, nie przejmuj sie ;) Cos chyba w opiwietrzu bylo, bo nie tylko ty bylas zakrecona :D

Kociara82

Post » Nie lis 15, 2009 20:59 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Już znam liczbe kotów ktore dom znalazły bo rozmawiałam z jedna z organizatorek z P.Lodzią a więc do adopcji poszły 4 kociaki :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :lol: , dorosłe i kocia młodziez nie znalazły domku :( Kilka kotow ktore miały być wystawiane nie dotarło :x a co do Tajgi to jeszcze nic pewnego bo jeszcze nie zadzwonili , nie mam pojęcia co to za dom ,czym będa karmić , czy ją wysterylizują i czy okna będą zabezpieczone , może jutro ???

Nietety Tenorek nadal nie je i nie pije , jest bardzo słaby :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lis 15, 2009 21:02 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorku :? Trzymam :ok: :ok: za Twoje zdrowko. I zjedz cos, kotenku :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie lis 15, 2009 21:54 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

no to do góry koteczki!

izydorka

Post » Nie lis 15, 2009 23:48 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:Tenorku :? Trzymam :ok: :ok: za Twoje zdrowko. I zjedz cos, kotenku :roll:

i ja tez :)

Kociara82

Post » Pon lis 16, 2009 1:10 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Przed chwilka dałam Tenorkowi glukoze i conva ale on nadal bardzo słaby :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lis 16, 2009 5:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:roll:

izydorka

Post » Pon lis 16, 2009 10:06 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Do gory Mruczusie :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]