Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 22:16 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Dlaczego więc "ludzie" traktują zwierzę /kota- bo to kocie forum/ jak śmiecia? Jak zużytą zabawkę? Dlaczego tak łatwo oddają swojego przyjaciela, powiernika do "celi śmierci"??? Dlaczego po latach miłości tak łatwo im przychodzi "skazać go na śmierć"?
Nie zrozumię I NIE CHCE ROZUMIEĆ!!!
Tylko proszę, niech poczują jak to jest.........

Ten wyjazd dał mi nieźle popalić.......przepraszam że się tak wnerwiam...
Ale jak tu się nie denerwować i nie nakręcać...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 22:41 Re: Sosnowiec - zakładam nowy wątek proszę nie pisać

5 MALUCHÓW ZE SCHRONISKAGrafitowy chłopczyk i czarny chłopczyk Kociarnia
Obrazek

a ja chcialam zapytac czy grafitowy chlopczyk szuka jeszcze domu?

mrrrrrrr

Od: Czw cze 18, 2009 16:48

Post » Sob lis 14, 2009 23:17 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

To czy dymniaczek jest do adopcji, zależy od wielu jeszcze czynników. Obecnie ma zaklepany dom, ale jak to mówią cierpliwość popłaca. Jeszcze wszystko się może zmienić. Jutro Państwo mają potwierdzić wtorkowy odbiór dymka. Jeśli tego nie zrobią to dymek szuka dalej domu ijuż można ustawiać się w kolejce :wink:
MIKUŚ

Post » Sob lis 14, 2009 23:24 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

ojej :(
bede wdzieczna za informacje jesli kotek nadal bedzie szukal domku :)

mrrrrrrr

Od: Czw cze 18, 2009 16:48

Post » Sob lis 14, 2009 23:58 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Zapraszam do licytacji bazarkowej :D

viewtopic.php?f=20&t=103473

viewtopic.php?f=20&t=103471

viewtopic.php?f=20&t=103470

Jeszcze raz ponawiam apel o wystawianie bazarków, tylko ta drogą mozemy pomóc w utrzymaniu Kociej Chatki, tylko w ten sposób mozemy wyciagnąc ze schroniska wiecej kociaków, które czekaja na nas w celi śmierci :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lis 15, 2009 9:35 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Poproszę o nr konta i dane do przelewu na kocią chatkę. Chcemy troszkę wesprzeć te biedne kociaki :(

Obrazek
Bo my, mężczyźni trzymamy się razem :twisted: :twisted: :twisted:

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Nie lis 15, 2009 9:44 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Iweta pisze:Zapraszam do licytacji bazarkowej :D

viewtopic.php?f=20&t=103473

viewtopic.php?f=20&t=103471

viewtopic.php?f=20&t=103470

Jeszcze raz ponawiam apel o wystawianie bazarków, tylko ta drogą mozemy pomóc w utrzymaniu Kociej Chatki, tylko w ten sposób mozemy wyciagnąc ze schroniska wiecej kociaków, które czekaja na nas w celi śmierci :roll:

Ledwo zipiąc(grypa mnie dopadła) dołączę się do apelu Iweta!
To bardzo ważne!! Kolejne koty niosą ze sobią koszty leczenie.My nie bierzemy ze schroniska kotów zdrowych wypasionych.Koty ktore wyciagamy są w najgorszym stanie zdrowotnym i to ze je zabieramy ze sobą jest ich ostatnią deską ratunku.
Nie jesteśmy w stanie wziąźć wszystkich bo nie mamy miejsca,rak do roboty i niestety pieniędzy :(
Nadal w schronisku została kota która była tam mies temu(z obciętym uchem),umierajace 8 tyg maleństwa wraz z matką,4 mies whiskasowy szkielet kocurka ,piekna biała kotka z dwoma czarnymi łatkami na łebku i piękna jeszcze w dobrej kondycji trikolorka i wiele innych....Po które być moze za miesiąc pojedziemy a których w 95% już nie będzie:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 15, 2009 9:46 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Kasiulek79 pisze:Poproszę o nr konta i dane do przelewu na kocią chatkę. Chcemy troszkę wesprzeć te biedne kociaki :(

Obrazek
Bo my, mężczyźni trzymamy się razem :twisted: :twisted: :twisted:

W sprawie pomocy pisz do Iwetki na pw
Kurcze Fuks na tej fotce wygląda jak duży kocurek ,a to przecież jeszcze mała pchła:)

mar_tika

Post » Nie lis 15, 2009 9:50 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

mar_tika pisze:W sprawie pomocy pisz do Iwetki na pw
Kurcze Fuks na tej fotce wygląda jak duży kocurek ,a to przecież jeszcze mała pchła:)

Ok, napisałam. Fuksio zachowuje się jak panisko :lol: Dzisiaj lepiej się już czuje. W nocy prawie w ogóle nie kichał, znaczy, że antybiotyk działa :ok:

Kasiulek79

Od: Śro lis 11, 2009 12:46

Post » Nie lis 15, 2009 10:10 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Kasiulek79 pisze:
mar_tika pisze:W sprawie pomocy pisz do Iwetki na pw

Ok, napisałam. Fuksio zachowuje się jak panisko :lol: Dzisiaj lepiej się już czuje. W nocy prawie w ogóle nie kichał, znaczy, że antybiotyk działa :ok:

Super trzymam kciuki za malucha :ok: Niech rośnie zdrowo otoczony miłością :1luvu:
Nadal na dom czeka jego rodzeństwo ,rozrabiają w klacie jak pijane zajace w kapuście :D i dodatkowo pożerają nam zapasy karmy .Kurde takie kurduple, a mają apetyty jak wilki :roll:

mar_tika

Post » Nie lis 15, 2009 11:26 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

Wow.....tyle z samego rana się tu dzieje, a Ja żem niedawno wstała 8O Dobram zbieram dupę i idziemy walczyć z codziennością :lol:

Kasiula dostałaś - sms-a ale może lepiej z Iwetką się skontaktuj. Ona ostatnio jest naszym skarbnikiem :wink:
MIKUŚ

Post » Nie lis 15, 2009 11:56 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:Wow.....tyle z samego rana się tu dzieje, a Ja żem niedawno wstała 8O Dobram zbieram dupę i idziemy walczyć z codziennością :lol:

Kasiula dostałaś - sms-a ale może lepiej z Iwetką się skontaktuj. Ona ostatnio jest naszym skarbnikiem :wink:

Juz dawno sie skontaktowała, a nawet juz chyba przelew poszedł :wink: 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Nie lis 15, 2009 11:57 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

foto Kasiula79 i jej ukochany...

ObrazekObrazekObrazek
MIKUŚ

Post » Nie lis 15, 2009 12:36 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

MIKUŚ pisze:foto Kasiula79 i jej ukochany...

ObrazekObrazekObrazek

:) super ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Nie lis 15, 2009 13:04 Re: Sosnowiec schr.Kolejne uratowane bidy już u Nas

A ja chora ,powinnam leżeć w łóżku tylko pytanie brzmi w którym :?: :roll: Sępy wykorzystały okazję że łóżko niezaścielone i proszę
Obrazek
Brakuje jeszcze Dundolfa który chyba stwierdził że już się nie zmieści ,strzelił focha i poszedł kumplowac się z Darkiem :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]