K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 22:38 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

solangelica pisze:
Tweety pisze:Jakiej pojemnosci sa te worki? Ja bym chciala.

35 litrów

Aha to worek 35 litrow 40 zl?
A mozna Ci kase przelac za miesiac?[/quote]

to idzie z pieniędzy fundacyjnych, nie z moich

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 14, 2009 22:39 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
solangelica pisze:
Tweety pisze:Jakiej pojemnosci sa te worki? Ja bym chciala.

35 litrów

A mozna Ci kase przelac za miesiac?

to idzie z pieniędzy fundacyjnych, nie z moich[/quote]

Tzn czy mozna zrobic przelew fundacji za miesiac? Jak wroce?
Jesli tak to ja poprosze dwie sztuki.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob lis 14, 2009 22:49 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:straszna z niego bida :(

Kastapra, fotki malucha masz, on ponoć taka puchatkowa kulka

Fotki mam ale takie se, jutro cyknę lepsze. Maluch jest dziewczynką, ma na imię Wełna. Kupy brak

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob lis 14, 2009 22:54 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:

Fotki mam ale takie se, jutro cyknę lepsze. Maluch jest dziewczynką, ma na imię Wełna. Kupy brak

a może załatwiła się gdzieś w kącie poza kuwetą?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Sob lis 14, 2009 22:56 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

solangelica pisze:
Tweety pisze:
solangelica pisze:
A mozna Ci kase przelac za miesiac?

to idzie z pieniędzy fundacyjnych, nie z moich

Tzn czy mozna zrobic przelew fundacji za miesiac? Jak wroce?
Jesli tak to ja poprosze dwie sztuki.

Sol, wybacz ale z fundacji nie pożycza się pieniędzy, w dodatku tych, których nie ma, bo nadal są długi, ja muszę mieć pieniądze na bieżące zakupy, żeby koty miały co jeść i na zapłaty w lecznicach więc tymbardziej nie mogłabym czekać na 80 zł przez miesiąc

Tweety

Post » Sob lis 14, 2009 23:00 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:Sol, wybacz ale z fundacji nie pożycza się pieniędzy, w dodatku tych, których nie ma, bo nadal są długi, ja muszę mieć pieniądze na bieżące zakupy, żeby koty miały co jeść i na zapłaty w lecznicach więc tymbardziej nie mogłabym czekać na 80 zł przez miesiąc

A ok rozumiem. To najwyzej daj mi znac jak bedziesz robic nastepne zamowienie - ok?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Sob lis 14, 2009 23:14 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

noemik pisze:
kastapra pisze:

nie :(
jest w transporterze na razie, i na razie bez kuwety tylko z podkładem. tam jest za mało miejsca nawet na pudełko ze żwirkiem. owinęłam ją w kocyki i dałam butelke z ciepłą wodą, masowałam brzuszek

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Sob lis 14, 2009 23:24 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

kastapra pisze:
noemik pisze:
kastapra pisze:

nie :(
jest w transporterze na razie, i na razie bez kuwety tylko z podkładem. tam jest za mało miejsca nawet na pudełko ze żwirkiem. owinęłam ją w kocyki i dałam butelke z ciepłą wodą, masowałam brzuszek

a dostała troszkę parafiny? aby ewentualne robale miały poślizg? możesz podać odrobinkę oleju

Tweety

Post » Sob lis 14, 2009 23:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

czesc Karolcia!! :kotek:

gdzieś ty sobie kicie małą natachałaś?
Ile ma ta twoja malizna i jak wygląda?
Może spróbuj jakieś malutkie pudełeczko plaskie, jakaś pokrywkę albo coś napełnić pociętymi szarymi gazetami.
Takie malutkie coś. Ja tak robiłam Kasi w transporterku.

PS. Co u Ciebie??

PS2. Norah vel Nina znowu nazdziwiała i choruje bardzo... :roll: 8O
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie lis 15, 2009 0:14 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Chyba bunt się kończy niektóre wybrały suche
a inne przełamują się do puszeczek
Obrazek
Płaskodziób pospolity też obrażony na na mokre
Obrazek
No ale pomalutku
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie lis 15, 2009 0:34 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Marku, piękne te zdjęcia :D

Zawsze :D

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie lis 15, 2009 7:20 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
na Kocimskiej w lodówce jest twaróg, bardzo wszystkim podszedł, będą mieć na jutro i pojutrze chyba tez oblecą. Dowiozłam w piątek worek z karmą Husse a w poniedziałek powinnam odebrać z Balickiej 6 worków z kruszonem, 4 będą do dalszej odsprzedaży jak ktoś chce, po 40 zł chyba wychodzi worek

JA !!!
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie lis 15, 2009 7:25 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Wczoraj dzwonila do mnie pani o Felicje

Pani chce adoptowac kociaka, chetniej starszego, nie maja zadnych zwierzat, 2 lata temu odszedl pies, nigdy nie mieli kota. Teraz chca kociaka bo nie ma ich jeden dzien w tygodniu 10h :)

Mail od pani ponize

"Witam rozmawiałysmy na temat adopcji kota prosze o przesłanie linków o kotach ja chcialabym kotka starszego od roku w góre umiejącego krzystac z kuwety i umiarkowanego rozrabiake płec nie gra roli pozdrawiam ewa"

kogo proponujecie?

Podeslalabym pani fotki z opisem wieczorem

Myslalam np. o Fasolce:>
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie lis 15, 2009 8:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Fasola tak, Ryfka, Mokka, Penelopa, kociaki do Miuti...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

[poprzednia][następna]