Wczoraj wieczorem wymiana chyba kilkudziesięciu maili, rozmowa telefoniczna i ...
Dziewczyny własnie pojechały do wspólnego domku w zielonce
Nowi Duzi fajni, zwierzolubni, nie wystraszyli sie dziczenia panienek a i panienki grzecznie u nich na kolankach siedziały (o dziwo)... Miłośc od pierwszego wejrzenia Uswiadomieni no po prostu mniodzio paskudna różowa myszka - ukochana zabawka Chili oczywiście rozwnież zmieniła dom i zamieszka z kiciami.
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.
Niestety ludziów dziewczyn przeroslo oswajanie i dziewczyny wracają... Wznawiamy poszukiwanie domków - jednak oddzielnych, bo jak widac oswajanie w parze nie wychodzi....
a dokladniej wrocą jak się małe puchate ode mnie wyprowadzi - bozanim się dowiedzialam ze wracają to mi się takie cós ulęgło. W kazdym razie albo znajdą jakiś dom albo za 2 tygodnie do mnie wrócą - ludzie porządni - beda pomagali szukac...