Bardzo chcialabym znalezc dla niego dt w Trojmiescie.. bardzo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izabela pisze:leukocyty masakryczne 35 tysnie kwalifikuje sie na epo. podejrzenie bialaczki. Q.. jestem bezsilna.
Izabela pisze:leukocyty masakryczne 35 tysnie kwalifikuje sie na epo. podejrzenie bialaczki. Q.. jestem bezsilna.
Izabela pisze:Reszte wynikow bede miala w poniedzialek. Dzisiaj tak na szybkiego w pracy przez telefon.
Dostal antybiotyk. To z czasem bedzie bledne kolo paszcza-nerki, nerki-paszcza.
Najwazniejsze, zeby jadl i wyniki krwi sie poprawily.
EPO mam po Kokim ale nie zdazylam zapytac, dlaczego nie mozemy go podac. Z rozmazu zrozumialam, ze to moze byc podejrzenie ostrego zapalenia nerek... I tutaj jest jakies swiatelko malenkie. Dodatkowo trzeba mocz zlapac do badania, cukier jeszcze zrobic. To wszytsko w poniedzialek.
Zdjecia wstawie, tylko musze w domu troche pogarnac.
kristinbb pisze:Izabela pisze:Reszte wynikow bede miala w poniedzialek. Dzisiaj tak na szybkiego w pracy przez telefon.
Dostal antybiotyk. To z czasem bedzie bledne kolo paszcza-nerki, nerki-paszcza.
Najwazniejsze, zeby jadl i wyniki krwi sie poprawily.
EPO mam po Kokim ale nie zdazylam zapytac, dlaczego nie mozemy go podac. Z rozmazu zrozumialam, ze to moze byc podejrzenie ostrego zapalenia nerek... I tutaj jest jakies swiatelko malenkie. Dodatkowo trzeba mocz zlapac do badania, cukier jeszcze zrobic. To wszytsko w poniedzialek.
Zdjecia wstawie, tylko musze w domu troche pogarnac.
Jak będzie naprawdę źle to będziesz się martwić.
Teraz rób wszystko po kolei.
Może to jest tylko ostry stan.
Bez paniki.![]()
Kciuki za Twój spokój i zdrowie Fiodora...![]()
kristinbb pisze:To jeszcze daj numer konta,
to coś podrzucę do Twojego spokoju
i na dobry humor
kristinbb pisze:Wygolone Puchatki zawsze wyglądają bosko...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 611 gości