Wreszcie jestem
Pojechaliśmy dzisiaj na Pomorze na groby moich ukochanych dziadków. Przy okazji odwiedziny u rodzinki a powrót w takiej mgle że...
Ale jesteśmy, cało i zdrowo
Delfina - ja te fotki mam z telefonu, lepszej jakości będę musiała zrobić normalnym aparatem, ale jutro bo dzisiaj jestem ledwie żywa.
Kociara - foty Burania sa na 1 stronce..
Konin - założę mu tam wątek. Obawiam się jednak że został wywalony z domu. Rozwiesiłam ogłoszenia na całym chyba Chorzniu i ani jednego telefonu. Nie zaginął przypadkiem
Asia, hanelka, Romas - kot jest o.k. Czuje się dobrze. Nie zadziera z domownikami a one jakby go nie zauważały. Tylko mały Szaruś broni
swojego 
i stara się przeganiać Burania.
Dzisiaj wreszcie zrobił qoo...i człowiekowi by ulzyło..
Ma apetyt, w dodatku wie, co dobre. Suche lub puszki zjada tylko jak mus. A jak nie ma musu za to jest kurczaczek, indyczek ... no.... apetycik mamy wspaniały
Jutro jadę z Buraskiem do weta. Chcę by ocenił jego wiek, czy aby na pewno jest kastrowany i czy to ciemniejsze na nosku to przypadkiem nie grzybica. Jesli wet uzna że można, zrobimy od razu szczepienie.
Nic o nim nie wiemy ale jesli należał do jakiegoś samotnego starszego człowieka i był tylko w bloku to jest duże prawdopodobieństwo że nie został nigdy zaszczepiony.
Jutro dalszy ciąg rozwieszania ogłoszeń - tym razem z fotkami.
Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)
MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!