czy ktos ma 3 kotki w domu?

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 14, 2009 16:49 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

Czy zapłaciłaś już za kotki? Bo jeśli tak. może się okazać, że facet Cię oszukał - obym się myliła... :roll: Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło! :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Nie lis 15, 2009 6:00 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

uwaga uwaga! Jacek i Agata w domu!!!!

postraszylam go policja i na 23 wieczorem przywiozl mi je jakiś mlody szczyl
upchneli 2 koty do malej klatki
koty sa zaniedbane :( chude maja nie dowage i prawdopodobnie jacus musi byc ogolony bo ma mnostwo dredów
chyba ze znacie jakis specyfik na rozplatanie tego?
co do rezydenta miska ,no niestety fuczy i siedzi non stop na parapecie,agata i jacek wogole sie go nie przestraszyly i olaly calkowicie
zal mi sciska serducho tylko ze misiek mnie rowniez atakuje;( dlugo to tak potrwa??
no i co do wieku
jacek we wrzesniu skonczyl 2 lata agata z maja jest czyli skonczyla 8 poltora roku ,misiek ma 7 lat w lutym miec
dadza rade sie dogadac???

ale wiecie co bylam w szoku misiek to niedotykalska bestia pomizia z ranca sekunde noge i tyle natomiast te uwielbiaja mizianie;)
Małż w szoku!!nie wiedzial ze beda az 2;)
aha i jeszcze jedno pytanko
jacek ma ten ryjeczek mocno splaszczony i tak jak by kicha co jakis czas norma??

dzieki wszystkim za kciuki bpomogly;)

KROPKA_MIŚIEK

Od: Nie sty 18, 2009 17:53

Post » Wto lis 17, 2009 13:06 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

GRATULUJĘ !!!!

Dzielna z Ciebie ciotka. Musiałas skutecznie postraszyć. Nowi przybysze cudowni. ALe masz teraz śliczne stadko. Nie znam się komplimentnie na plaskateczkach. Ciocie w temacie - radźcie co z dredami. Chyba do obcięcia ... :roll:

Moja pierwsza po dokoceniu była obrazona 2 dni (akcje z próba capnięcia w reke, syczowiska itd. ... :mrgreen: ), a potem zaczeła się wielka przyjażń. Do dziś czasem miewa FOCH, ale da się zyć :mrgreen: . Cudownie jest zaprosić w progi nowe kiciem, które kochają ludzi i lubuia siemiziac. DLa kociarza, krtóry dotychczas z gatunkami niedotykalskimi miał do czynienia to wielki pozytywny szok. Pamiętak - Miśka trzeba teraz częściej głaskac, pokazywac mu jaki jest wazny, że nic się dla niego nie zmieniło. Bo inaczej deprecha murowana.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto lis 17, 2009 13:55 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

a oto szarańcza z ostatniego grosza;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

KROPKA_MIŚIEK

Post » Wto lis 17, 2009 13:59 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

Cudowieństwo :1luvu: Masz się do czego poprzytulkać :wink: . Nie to co moje, same krótkowłose wypióry (tez trzi) :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob lis 21, 2009 11:18 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

dziewczyny!!!
obcielam go sama:) lezal jak aniolek heheheh maszynka męża ,wyglada cudnie heheh
choc nie jest rowno sciety ale nie ma koltunow:)
a tu zdiecie mojego jacusia po scieciu kudelkow:)
Obrazek
Obrazek
prawda ze uroczy?:)

KROPKA_MIŚIEK

Post » Sob lis 21, 2009 13:51 Re: czy ktos ma 3 kotki w domu?

Gratuluję decyzji! 8)
3 koty [wiem wiem-mało :twisted: ], 1 kuweta, koszty ok 150 miesięcznie.
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia]