Darłowo ok.40 kotów-dobiliśmy 100 :) Zapraszam na nowy wątek

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie paź 25, 2009 15:36 Re: POMOCY!! POMÓŻ WOLNOŻYJĄCYM KOTOM! POTRZEBNA POMOC W ŁAPANCE

Posiada ktoś może klatkę łapkę??
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon paź 26, 2009 22:05 Re: POMOCY!! POMÓŻ WOLNOŻYJĄCYM KOTOM! POTRZEBNA POMOC W ŁAPANCE

a schrinisko ani żadna lokalna organizacja nie ma do wypożyczenia, choćby za kaucją? zmieniłabym też tytuł na "Darłowo- potrzebna pomoc w łapance i klatka łapka" :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lis 13, 2009 13:05 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

We wtorek będę w Koszalinie, to może uda mi się podskoczyć do schronu i zapytać o klatkę łapkę. Niedługo zima, a ciekawe czy kocice nie są w ciąży... ;/
Obrazek

kinia098

Post » Sob lis 14, 2009 9:16 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

Słuchajcie :!: A może ja kupię tą klatkę łapkę? Zanim ktoś mi ją pożyczy to tam się tyle kotów narodzi... Mam jeszcze te 100zł ze zbiórki, więc może przeznaczę je na klatkę łapkę?? Wtedy połapałabym te kicie w Darłowie, a także inną dzikuskę, która mieszka na wsi.

Tutaj klatka: http://www.farmen.pl/index.php?p177,zyw ... 21x31-koty
Obrazek

kinia098

Post » Sob lis 14, 2009 12:19 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

Kinia to dobry pomysł tym bardziej , że będzie to chyba jedyna klatka łapka w okolicy:/:/:/

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Pon lis 16, 2009 1:05 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

kinia098 pisze:Słuchajcie :!: A może ja kupię tą klatkę łapkę? Zanim ktoś mi ją pożyczy to tam się tyle kotów narodzi... Mam jeszcze te 100zł ze zbiórki, więc może przeznaczę je na klatkę łapkę?? Wtedy połapałabym te kicie w Darłowie, a także inną dzikuskę, która mieszka na wsi.

Tutaj klatka: http://www.farmen.pl/index.php?p177,zyw ... 21x31-koty

jestem na TAK, jak to mówią, szczególnie, że cena rzeczywiście okazyjna (taka "przyjemność" w Wawie 360 zł kosztuje...) :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Czw lis 19, 2009 16:28 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

W najbliższym czasie będę już mieć łapkę ;) Więc będę brała się za sterylki koteczek :)
Obrazek

kinia098

Post » Pt lis 20, 2009 2:42 Re: Darłowo-potrzebna pomoc w łapance i KLATKA ŁAPKA !!

kinia098 pisze:W najbliższym czasie będę już mieć łapkę ;) Więc będę brała się za sterylki koteczek :)

super, powodzenia życzę i w razie problemów z zebraniem funduszy zapraszam tu:

viewtopic.php?f=1&t=88391&start=0 :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Sob lis 21, 2009 12:40 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

Myślę, że uda mi się załatwić darmowe sterylki ;) Z tym raczej nie powinno być problemu, tylko zapewne będę dostawać po jakieś 2 bilety (na 2 kotki ) raz w miesiącu. Bo pewnie gminy na więcej nie stać...Ale jak coś to w następnym miesiącu będę się znowu starać :D
Myślę, że jak już wysterylizuję wszystkie kotki i ciachnę kocurki, to one będą mogły tam zostać. Źle nie wyglądają, bo zawsze mieszkańcy osiedla coś im podrzucą i jacyś inni ludzie. Gorzej z chorobami...
Teraz na zimę, jak nie będą miały gdzie się podziać, to sklepię jakieś budeczki i postawię, żeby chociaż miały się gdzie schować.
Obrazek

kinia098

Post » Sob lis 21, 2009 12:41 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

Jak będę łapać, to porobię zdjęcia, bo dawno nic nie wrzucałam ;)
Obrazek

kinia098

Post » Nie lis 22, 2009 2:33 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lis 25, 2009 18:06 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

Mam łapkę :!: :!: :dance2: Teraz tylko znajdę trochę wolnego czasu i jadę łapać kotki :D Jak komuś potrzebna, z okolic, to mogę pożyczyć ;)
Obrazek

kinia098

Post » Śro lis 25, 2009 20:12 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

U mnie na działakach jest mały kociak ,nie mam jak go złapac a nawet jak bym miała to nie mam dt który ma miejsce na malucha:( mały jest sam ma ok 2-3 mce.Przyczepił sie do dwóch kocurów i znimi się buja.Kinia masz namiary na jakiś dt w pobliżu ??

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Śro lis 25, 2009 21:37 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

martaslupsk pisze:U mnie na działakach jest mały kociak ,nie mam jak go złapac a nawet jak bym miała to nie mam dt który ma miejsce na malucha:( mały jest sam ma ok 2-3 mce.Przyczepił sie do dwóch kocurów i znimi się buja.Kinia masz namiary na jakiś dt w pobliżu ??

No to łapkę masz już u mnie ;) Więc złapać go możesz :D
Oj nie wiem z tym DT. Krucho, krucho :/ Hmm ja jak na razie nie przyjmę. Nie słyszałam w okolicy, że ktoś oferuje DT. :/ Ale popytam wśród znajomych :)
Obrazek

kinia098

Post » Pt lis 27, 2009 17:51 Re: Darłowo.Poszukiwane osoby,które dadzą dom dizkusom !!

Byłam wczoraj u kotów z łapką. Miałam nadzieję, że złapię chociaż jedną kotkę, ale mi się nie udało ...wrr... :evil: :| W koło łaziło pełno innych, należących do mieszkańców osiedla kotów... i cały czas właziły mi do łapki..Niedługo kolejna próba.
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]