Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
miszelina pisze:Na moje oko to kotka jest
vega29 pisze:A oto i Kluskowe (a może Pyzowe???) pod ogonem....
Pomocy!!!! Nie wiem, czy to ja mam paranoję, czy może to faktycznie dziewczyna
kosma_shiva pisze:vega29 pisze:A oto i Kluskowe (a może Pyzowe???) pod ogonem....
Pomocy!!!! Nie wiem, czy to ja mam paranoję, czy może to faktycznie dziewczyna
na pierwszy rzut oka panna, ale nie dałam się zwieźć...
Porównałam z "podogonem" mojego burego Leona.
Klusek jest kastrowany?
Jeśli tak, to facet.
Licząc od strony podwozia : czarne, czarne, dupa. Czyli zwinięty susiak, plaskate woreczki po jajkach i dopiero wyżej dupsko.
Posiadam bliżniaczy model dupyburej.
Trzebaby go "pomacać"
vega29 pisze:No i były macanki... Pół schroniska pokładało się ze śmiechu....
Efekt - KOTKA!!! Żadnych śladów woreczka na klejnociki, ani tym bardziej siusiawki kociej![]()
Przy okazji obejrzałam podogonia trzech innych osobników z woliery (czwarty niestety zagroził mi indiańskim trwałym rysunkiem na twarzy...) i okazało się, że to.... też KOTKI!!!
Ktoś powinien wyjaśnić mi teraz, dlaczego kotki z tej wiaty od 2 lat reklamowane były jako kocury![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Co najlepsze, to nasz własny fundacyjny wymysł, bo, zgodnie z zasadą "Panie na lewo, Panowie na prawo", woliera uważana była za zamieszkałą przez kocury...
vega29 pisze:No i były macanki... Pół schroniska pokładało się ze śmiechu....
Efekt - KOTKA!!! Żadnych śladów woreczka na klejnociki, ani tym bardziej siusiawki kociej![]()
Przy okazji obejrzałam podogonia trzech innych osobników z woliery (czwarty niestety zagroził mi indiańskim trwałym rysunkiem na twarzy...) i okazało się, że to.... też KOTKI!!!
Ktoś powinien wyjaśnić mi teraz, dlaczego kotki z tej wiaty od 2 lat reklamowane były jako kocury![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Co najlepsze, to nasz własny fundacyjny wymysł, bo, zgodnie z zasadą "Panie na lewo, Panowie na prawo", woliera uważana była za zamieszkałą przez kocury...
Tweety pisze:vega29 pisze:No i były macanki... Pół schroniska pokładało się ze śmiechu....
![]()
![]()
![]()
![]()
matko z córką i sąsiadką! czy ja mogę mówić z Prezesem? mamy sobie to i owo do wyjaśnienia
vega29 pisze:Tweety pisze:matko z córką i sąsiadką! czy ja mogę mówić z Prezesem? mamy sobie to i owo do wyjaśnienia
A próbowałaś kiedyś publicznie pomacać zaskoczonemu kotu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości