Nie bardzo mi sie podoba wydawanie jakichkolwiek kotów bez procedur ale to nie moja sprawa nie nasze koty...nie ukrywam jednak, ze szkoda żeby maluchy trafiły do niewłaściwych domków ;(
Dziś zostala zakupiona karma dla Bezo za pieniążki które przelała na moje prywatne na konto Niteczka1. Tzn we wtorek kupiłam u wetki 5 saszetek po 4,5 wyszło za to 22,5 a dzisiaj dokupilismy 15 saszetek po 3,32 i 2 kg suchej karmy za 57,25
Łącznie wyszło 107,05 za dzisiaj i 22,5 za wtorek czyli 129,55
Bezo zaopatrzony w karme na jakieś trzy tyg

Różnica cenowa jest spora bo na saszetce jest 1,2 zł a na suchej karmie prawie 20 zł porównując ceny lecznicowe z cenami z hurtowni.
Za dzisiaj mam paragon w razie czego natomiast za wtorek niestety nie ;(
Dzisiaj Tori, Finek, Grawil i Gibson zmieniły dt ale tylko chwilowo. Zamieszkały na razie w mieszkaniu mojej babci. Niestety jak babcia będzie wracała koty musza znów przenieść się do mnie ;(
Maja do dyspozycji kuchnie i przedpokój, które wczesniej oprózniłam ze wszelkich rzeczy, kwiatków, naczyń itp.
Chłopaki szaleja od sciany do ściany nie wyrabiając na zakrętach.
Przydałoby się je doszczepić jeszcze przed kastracja bo chłopaki sa po jednym szczepieniu i to w dzieciństwie. Podstawowe szczepienie kosztuje coś ok trzydziestu paru złotych a razy cztery to juz jest 150

Przy obecnym stanie zadłużenia to jest raczej nie możliwe ;(
Na razie mamy z głowy rachunek za 2550, który zapłacił TOZ.
Pozostaje drugi taki sam do zapłacenia plus kilka mniejszych rachunków z innych lecznic ;(
Planujemy tez z jedna z cioteczek spotkanie na kawce w przyszłym tyg . Oczywiście spotkanie będzie miało na celu przemyślenie różnych kwestii dotyczących pomocy koteczkom. Chciałałybysmy się spotkać z jak największą ilością chętnych do pomocy i pomysleć co można zrobić, żeby jakos fundusze zdobyć. Jak najwieksza ilość osób chetnych do pomocy z pomysłami lub bez jak najbardziej wskazana. Myslę, że jakos wspólnie ustalimy na watku dogodny dla wszystkich termin. Na razie jest propozycja spotkanie pod koniec przyszłego tyg pietek, sobota raczej późnym popołudniem. Kto chętny ??