Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
....kurcze tyle napisalam i mi uciekłomamucik pisze:o kurcze, krynia, po takiej porcji wrażliwości domki będą bez wyjścia - muszą się pozgłaszać
Gibutkowa pisze:Kryniu ja dziś po pracy zmolestuję telefonicznie Asię i Daniela coby mi potwierdzili ogłoszenie dla Simby i od następnego tygodnia chcę już wydrukować i porozwieszać jego ogłoszenia ogłoszenia. Z pewną taką nieśmiałością, bo w sumie to nie wiem jak to chwyci... no ale trzeba spróbować - jak się nie spróbuje to nie będzie wiadomo
mamucik pisze:Wrzućcie mi proszę ogłoszenie na skrzynkę, mam kolorową drukarkę, to druknę i poproszę dr. Marka Włodarczyka, żeby powiesił je na Głogowskiej i Wiśniowej.
mamucik pisze:Wrzućcie mi proszę ogłoszenie na skrzynkę, mam kolorową drukarkę, to druknę i poproszę dr. Marka Włodarczyka, żeby powiesił je na Głogowskiej i Wiśniowej.
Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Wrzućcie mi proszę ogłoszenie na skrzynkę, mam kolorową drukarkę, to druknę i poproszę dr. Marka Włodarczyka, żeby powiesił je na Głogowskiej i Wiśniowej.
Aaaa... ten doktor Marek
Ja tam dziś będę ale z braku kolorowej drukarki chętnie Ci podrzucę![]()
Yyy... podrzuć mi na PW Twój adres, bo pewnie będę szukać pół dnia![]()
![]()
Znacie jakąś fajną drukarnię co by mi to na śliskim papierze druknęli?
Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Wrzućcie mi proszę ogłoszenie na skrzynkę, mam kolorową drukarkę, to druknę i poproszę dr. Marka Włodarczyka, żeby powiesił je na Głogowskiej i Wiśniowej.
Aaaa... ten doktor Marek
mamucik pisze:Gibutkowa pisze:mamucik pisze:Wrzućcie mi proszę ogłoszenie na skrzynkę, mam kolorową drukarkę, to druknę i poproszę dr. Marka Włodarczyka, żeby powiesił je na Głogowskiej i Wiśniowej.
Aaaa... ten doktor Marek
Ten, ten- bez niego przepadłabym jako ten sen złoty, a co najgorsze przepadłyby i moje koty ( kurcze - wierszem zaczynam o Marku pisać
)
POważnie - facet jest świetny, i jako wet, i jako człowiek![]()
Mój emilian - ewakinga@interia.pl
Kryniu - fajny wierszyk
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości