Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 13, 2009 13:28 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zagubiona dobrze ze tu jestes :1luvu: :1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 13:54 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:zagubiona dobrze ze tu jestes :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kryniu :oops: zawstydzasz mnie :) jestem, podglądam, czytam, wspieram. i wierzę, że będę mogła w końcu dać ciepły kąt kociakowi :roll: pozdrawiam Cię gorąco :kotek:

zagubiona

Od: Wto paź 27, 2009 11:00

Post » Pt lis 13, 2009 14:18 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

zagubiona pisze:

kryniu :oops: zawstydzasz mnie :) jestem, podglądam, czytam, wspieram. i wierzę, że będę mogła w końcu dać ciepły kąt kociakowi :roll: pozdrawiam Cię gorąco :kotek:

kiedys to nastapi zagubiona :wink: a jak zabraknie ŚLĄZACZKA TO ZAŁATWIMY KUJAWIACZKA :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 14:23 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:
zagubiona pisze:

kiedys to nastapi zagubiona :wink: a jak zabraknie ŚLĄZACZKA TO ZAŁATWIMY KUJAWIACZKA :ryk: :ryk: :ryk:

Albo Zdolnoślązaczka :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt lis 13, 2009 14:28 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Albo Zdolnoślązaczka :)[/quote] :wink: no to właśnie miałam na mysli tylko w geografii sie pomyliło troche 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :oops: a tam moja córka mieszka ale wstyd :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 14:29 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

krynia08 pisze:Albo Zdolnoślązaczka :)
:wink: no to właśnie miałam na mysli tylko w geografii sie pomyliło troche 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :piwa: :oops: a tam moja córka mieszka ale wstyd :ryk: :ryk:[/quote]
W końcu dawniej był jeden Śląsk, ze stolicą księstwa we Wrocławiu :)

MaryLux

Post » Pt lis 13, 2009 14:32 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:oops: bo ja z bosych antkow kujawiaczkow :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: wiec za WROCKOWE :kotek:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 14:32 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Wszystkie koty nasze są :)

MaryLux

Post » Pt lis 13, 2009 14:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

MaryLux pisze:Wszystkie koty nasze są :)
:ryk: :ryk: :ryk: BO POLSKIE TO NAJLEPSZE :piwa: super jakosc :twisted: a ztymi wojewodztwami teraz to tak jak--------Facet pisze z blondynką na czacie.
- Piszemy do siebie już od 2 tygodni, moglibyśmy spotkać się w realu? - pyta mężczyzna
- Ale u mnie nie ma Reala, moglibyśmy się spotkać w Biedronce?
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 16:32 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Eeeej... ja jestem blondynką i też koło mnie jest Biedronka :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lis 13, 2009 17:08 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Eeeej... ja jestem blondynką i też koło mnie jest Biedronka :mrgreen:
:piwa: no ja tez blond i dlatego teraz dla nas :ryk: :ryk: Dwie blondynki dostały konie:
- Ty, jak je odróżnimy?
- Ja obetnę swojemu ogon.
Rano oba konie nie mają ogona.
- A co teraz?
- Obetnę swojemu grzywę.
Rano oba konie nie mają grzywy.
- A co teraz?
- Ja biorę czarnego, Ty białego.

no to domki wybierac koteczki :ok: :1luvu:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 17:13 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Dzisiaj zdobyłam kolejny dowód na to, że zdanie kota może być znacznie odmienne od mojego...

chciałam tylko kilka ładnych ujęć do świątecznych kartek... niestety :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ale ładniejsze też były :ok:

Obrazek

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Pt lis 13, 2009 17:37 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

munabrava pisze:Dzisiaj zdobyłam kolejny dowód na to, że zdanie kota może być znacznie odmienne od mojego...

chciałam tylko kilka ładnych ujęć do świątecznych kartek... niestety :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ale ładniejsze też były :ok:

Obrazek

:1luvu: :1luvu:
krynia08

Post » Pt lis 13, 2009 19:03 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Hop, kto pokocha śliczną pyzatą kulkę Lilunię?? :)

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Pt lis 13, 2009 19:28 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kułko pisze:Hop, kto pokocha śliczną pyzatą kulkę Lilunię?? :)

:!: :!: :!: :!: może jakiś domek jeszcze myśli nad koteczkiem to lilunia zaprasza goraco :1luvu:
krynia08

[poprzednia][następna]