kalair pisze:Cześć.
Cześć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Dzieńdoberek w dniu Czarnego Kota.
Nie mieliśmy prądu...
Mereth pisze:
Przywiódł mnie tu Twój podpis estre, stwierdziłam a co to za maleństwo czarno-białe tam się znalazło![]()
Tak sobie po cichu popatrzę na tego słodziaczka. Tak sobie myślę, że mój Pulpi tak wyglądał jak był malutki
estre pisze:Mereth pisze:
Przywiódł mnie tu Twój podpis estre, stwierdziłam a co to za maleństwo czarno-białe tam się znalazło![]()
Tak sobie po cichu popatrzę na tego słodziaczka. Tak sobie myślę, że mój Pulpi tak wyglądał jak był malutki
Witamy
To już przynajmniej mogę mnie więcej zobaczyć, jak Chesterek będzie wyglądał jak dorośnie
Mereth pisze:estre pisze:Mereth pisze:
Witamy
To już przynajmniej mogę mnie więcej zobaczyć, jak Chesterek będzie wyglądał jak dorośnie
Nie znałam Pulpka jak był mały, ale coś czuję, że to te same geny ( co prawda to inny czas i na odległość, bo Pulp to stolicowy chłopak ), ale minki mają podobne jak nic![]()
Kociara82 pisze:czesc chlopaki slodziaki :*:*:*:* jak wam mija dzionek, drogie kocurki kochane?
estre pisze:kristinbb pisze:Dzieńdoberek w dniu Czarnego Kota.
Nie mieliśmy prądu...
Witamy
Czarnego Kota mówisz? Chester taki lekko czarny jest
kristinbb pisze:estre pisze:kristinbb pisze:Dzieńdoberek w dniu Czarnego Kota.
Nie mieliśmy prądu...
Witamy
Czarnego Kota mówisz? Chester taki lekko czarny jest
Drugi raz nie było prądu..![]()
A Chester jest chyba kuzynem czarnego kota...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości