alessandra pisze:-ogłoszenia -pilne i najnowsze sprawy dot. ślepaczków (koty schroniskowe, sprawy na cito)-najczęstsze zmiany+zdjęcia
-lista kandydatów aktualna- bardzo czeste zmiany + zdjecia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:-ogłoszenia -pilne i najnowsze sprawy dot. ślepaczków (koty schroniskowe, sprawy na cito)-najczęstsze zmiany+zdjęcia
-lista kandydatów aktualna- bardzo czeste zmiany + zdjecia
alessandra pisze:-koty szukające domu z podziałem na maluchy i dorosłe -czyli kotki w dt lub pod opieka fundacji-dosyc czeste zmiany+zdjęcia -wolny wakat![]()
mimbla64 pisze:Mrusi juz zdjęłam kaftanik. Szew pięknie zagojony. Jutro pójdziemy na wyjęcie supełków.
Jutro też Mrusia wieczorkiem pojedzie do nowego domu.
Zgłosili się do mnie ludzie na ogłoszenia o Filutkę, ale ponieważ dom niewychodzący, to im zaproponowałam Mrusię. Zgodzili się. Mrusia im się podoba. Oczko nie przeszkadza. Mrusia będzie miała szesnastoletnią panią, bardzo miłą i delikatną dziewczynę. Tak więc jutro! Hurra.
alessandra pisze:AgaPap pisze:To dajcie znać jak juz wszystko będzie ustalone to przeleję kasę. Tylko skąd mam wziąć numery kont i dane?
Aga, Marcjanna zawsze pisała do opiekunów kotów na pw o podanie konta-akurat teraz zgubiłam watki kandydatów, ale wspólnymi siłami dojdziemy kto jets opiekunem
z kim tylko kontaktowac sie w sprawie kotków z Piotrkowa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, elmas i 95 gości