Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:HOP, chociaż nie ma fotek i opisów najostatniejszych kocich śliczności-nowości
Kaprys2004 pisze:Od wczoraj mam w łazience prawie klonika Juleczki. Krówka, wielkości Julki, podobnie umaszczony łepuś, na reszcie ciałka mniej czarnego. Ale generalnie bardzo są podobne. Dlatego będzie miała na imię Julitka (prawie Juleczka). Chodziło mi po głowie, żeby w imieniu było coś od Piotrkowa z którego Jopop ją przywiozła, ale byłoby mi dużo łatwiej, gdyby była chłopczykiem (po prostu byłby Piotruś).
Dziewczynka jest przemiła i rozmruczana. Siedziała sobie dzisiaj w nocy w transporterku i czekała na wypadnięcie wszystkich żyjątek z siebie. Ładnie zjadła zostawione jedzonko i była mocno zadowolona z naszego porannego spotkania. Kiedy otworzyłam transporter, w łazience rozległo się głośne mruczenie. Nie przestraszyła się pracującej suszarki do włosów i cały czas, kiedy suszyłam głowę (stałam w miejscu), ocierała się delikatnie o mnie. Słodziak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości