K-ów, Miko ze złamanym kręgosłupem - upiorny dług :-((

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 13, 2009 10:26 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Leone pisze:
kosma_shiva pisze:yyy?
o kurcze,
ja moge byc o 16.45, poniewaz koncze o 16.30 prace.
W razie czegoś co mam z Panią ustalać, czy ona ma tylko sie zapoznać z koczaniutką Ivunią?

kosma, ale nie zabierzesz nam pracy, co? :P bo my mamy jutro dyżur, ale moglibyśmy być dopiero koło 18 :)

nie nie :)
Ja tylko obiecalam Ivance, ze sie z nia pozegnam (bo miala isc do Patki) Co z nia teraz?
Czy pojdzie do Patki jesli Pani sie zdecyduje na nia?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt lis 13, 2009 10:31 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Jak odbiorę pędzle to zgarnę rudego, bo to ta sama okolica. Zadzwonię, ok?
PS
Kot chyba jest na Ruczaju już, czy ktoś ewentualnie może go odebrać, dziś/jutro i odstawić do Noemik?

Lutra, napisz mi proszę namiary, gdzie na Ruczaju czeka Rudy. Moja wizyta u Niny jutro też na Ruczaju, może dam radę to połączyć?
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Pt lis 13, 2009 10:40 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Ok, jak tylko Pani mi potwierdzi, to natychmiast. Właśnie miałam telefon w sprawie Fasolek.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt lis 13, 2009 10:51 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Kosma, sprawa z odwiedzinami u Ivanki nieaktualna, zawożę ją wieczorem do domu :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt lis 13, 2009 10:57 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Aga, czy to ta Pani, która chciała Dymkę i której dałam Twój numer?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt lis 13, 2009 11:11 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Dobrze, że wczoraj zdążyłam pożegnać się z Ivanką :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt lis 13, 2009 11:27 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Tweety pisze:
no, to do kąta, klęczeć na grochu w na Kocimskiej. :wink: Kotom proszę wynagrodzić, bo mało się nie pozjadały nawzajem.

Czupunia w swoim domu, czasowo ten "dom" ma za kuchenką gazową w kuchni :( tak sobie wybrała. Widziałam rezydenta, duży, piękny, zadbany, dymny kocur. Mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwa.
Ależ się mi pusto w domu robi, mam tylko ...11 kocich ogonów 8O i w poniedziałek idzie do domu Femka to już w ogóle będzie się człowiek obijał po pustych ścianach. Syndrom żydowskiej kozy :wink:

Co do maluchów Kingi to z tego co wiem od Lutry to z dawcami nie było problemu, Pasztet od Lutry wystarczył na całość, Aassiiaa przyjechała też z Chochlikiem, pozostali byli w pogotowiu pod telefonami. Z Kingą rozmawiałam jak surowica się tworzyła wiec mam mało aktualne wieści.
Wislackikot jak usłyszał, że Kinga tarabani się z chorymi maluchami w plecaku i transporterem z dużym kotem busem to uznał to za szaleństwo i pojechał ich odstawić do Brzeska wioząc ze sobą półlitrową flaszkę ... virkonu oczywiście :wink:

Ha. Wystarczy ze czlowiek sie polozy wczesniej spac i takie newsy go omijaja...
Co to jest syndrom zydowskiej kozy? Prosze mnie wprowadzic w temat :)
Flaszka virkonu... tiaa... :) ;)
A to na fioletowo: ten tekst mnie powalil :ok: :ryk:

Tweety pisze:
solangelica pisze:Trisza ma zapalenie krtani.(...) no kurczę, mogę zostać wetem na telefon, moja diagnoza w pełni trafna, no nie Sol? :wink:

Yes :) Po zastrzyku widoczna poprawa. Wczoraj wieczorem Trisza wyszla z pudla, posyczala i powydawala z siebie dziwne dzwieki (tak Pendereckim troche pojechala ale to mialo byc chyba warczenie ostrzegawcze na psa), pies sie wystraszyl i wyszedl grzecznie, Trisza zjadla pasztet Winstona, dobrze ze go mam bo nie jest w duzych kawalkach wiec kotu latwiej przelknac.
Potem wlazla do pudla i spala, pozniej wzielam ja pod koldre ale zdecydowanie jej bylo za ciasno i poszla spac do wozka. Tam spedzila noc pod kocykiem.
Rano poszla jesc...sucha karme psa 8O Fiona tez psu Chappi wyzera wiec zaczelam sie zastanawiac nad tym, moze jakies badania trzeba bedzie przeprowadzic? :)

Dostala pasztet i sucha karme, wcina az sie jej uszy trzesa. Jutro robie jej dwa zastrzyki prosze trzymac kciuki - ale po Kocimskiej jestem juz zaprawiona ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 13, 2009 11:30 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Aga, czy to ta Pani, która chciała Dymkę i której dałam Twój numer?

nie mam pojęcia, nic nie mówiła o Dymce

Tweety

Post » Pt lis 13, 2009 11:33 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Akima pisze:
Z drugiego pokoju dochodza odgłosy jak z dżungli. To 2 czarnuchy. Jesli nie maja imion to proponuję Bagihra i Baloo. Nie wiem czy to chłopaki czy dziewczyny. Nie chciały przyjść do mnie. Kredki rozkoszne, jak się je zawoła to ustawiają się w półokrąg i patrza na mnie tymi wielgachnymi oczętami. Kredka wielkookoa coraz piękniejsza. Kredka czarna mała kicha.

Tia. Dobre porownanie - ja takie odglosy mialam calymi nocami, pomijam juz regularne wojny z wrzaskiem, gonieniem, pyskowaniem i stroszeniem ogonow.

Imiona mi sie podobaja bardzo. I podkreslaja dzikosc kotow :D
Powodzenia w socjalizacji ;)
Aczkolwiek udalo mi sie kilka razy spedzic urocze trzy minuty z Borkiem na rekach (nie wiem ktorym). Nie liczac chwil gdy wyciagalam ktoregos zza pralki gdzie zaplatal sie w kabel od internetu i telefonu... notorycznie tam wpadal. Moze ma zdolnosci techniczne? ;)

One sa takie ze rozstawiaja po katach inne koty. Ktorys zawsze atakowal Fione, psa, do Felka tez skakal ale mniej. Fiona jest tutaj taka szara eminencja i podejrzewam ze borkowski proletariat postanowil zrobic zamach stanu na caryce... wiec regularnie sie tlukly z nia. Grzeczne byly tylko wtedy gdy wnosilam zarcie. A spust mialy nieziemski... W kazdym razie oduczyly psa siegania do kocich misek bo jak pare razy dostal od nich po pysku to czekal grzecznie przed drzwiami az nakarmie kocia mafie i dopiero wchodzil :)takze nie jest zle.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt lis 13, 2009 11:35 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

Jakoś ok. 21.37 podałam jej Twój numer, zgadza się? Pani Maria D...
z córką?
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt lis 13, 2009 11:42 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

lutra pisze:Jakoś ok. 21.37 podałam jej Twój numer, zgadza się? Pani Maria D...
z córką?

si, ta sama

Tweety

Post » Pt lis 13, 2009 11:47 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

ufff, bo bałam się, że jak drugi kot jej przemknie koło nosa, to znajdzie inne źródło :).
Kochane ogłaszające, ten tydzień wyjątkowo efektywny, oby efekty były równie efektywne co efektowne.
W weekend zrobię uaktualnienie, który kot ma dom, a który szuka, zaproponuję podział portali ogłoszeniowych, jeśli ktoś chce coś w tej materii napisać to proszę o maila, będzie mi łatiwej niż grzebać w wątku.
Dzięki za ogłaszanie i czas. :)
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Pt lis 13, 2009 11:54 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

dostałam takie pw:

"Dostałam w odpowiedzi na moje ogłoszenie kota na allegro takiego maila od fundacji (felisfundacja@interia.pl). Podajmy sobie dalej!
"Witam,
Proszę uważać na chętnego na czarnego kociaka, nazywa się Miron P. Jesli zgłosił się do Państwa mailowo - proszę o informację. pozdrawiam"
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt lis 13, 2009 12:03 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

uważajcie
dzik z ruczaju , po ataku na dwie osoby, własnie kieruje sie w stronę Kazimierza wiec lepiej zejść mu z drogi
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt lis 13, 2009 12:08 Re: K-ów,Miko ze złamanym kręgosłupem-pomocy w opłacenie zabiegu

BarbAnn dostałaś odemnie meila ?

Informuję że mam klatkę wolną.
Jest wymyta i odkażona.Jedynie jej nie złożyłam bo nie potrafię.. :oops:
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano Pt lis 13, 2009 12:16 przez maja215, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

[poprzednia][następna]