Bruno-już w DS!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 13, 2009 0:47 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

No to siup Brunio :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 13, 2009 6:47 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

aga9955 pisze:
kropkaXL pisze::lol:
Kasiu-nadal nic nie wiesz o Hani?-napisałam do Agi,ale nie odpisała-nie wiem dlaczego?

przepraszam ze nie odpisalam ale przeczytalam pw i zapomnialam odpowiedziec :oops: Nie jest dobrze bo jestem lekko w niedoczasie ostatnio :oops:

Kasiu nie wiem co z Hania bo ja jej nie znam zupelnie. Nie mialam nigdy bezposredniego kontaktu. Mam nadzieje ze chwilowo odpoczywa od forum. Wiem z doswiadczenia ze czasem dla dobra wszystkich i swojego trzeba zrobic przerywnik i odpoczac.

Trzymam kciuki za Brunia. Nie martw sie On znajdzie swoj domek. Zobaczysz. :1luvu:

Aguś-myślałam,że się znacie :oops: -kurczę!-martwię się o Hanię!
Dziękuję za kciuki za Bru!-powoli oswajam sie z myślą,że to jednak nie był ten domek,że znajdzie się inny-wspaniały dom,na który maluszek zasługuje!
Jest wzruszajacy z tą swoja miłością do człowieka-trze pysiem o moje usta,mruczy przy tym jak mały dieselek i mruży slipeczki-słodziak z niego nieziemski!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lis 13, 2009 8:17 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Peciu Kochana, czy możesz przesłać Ani tekst ogłoszenia (jeśli nie ma, chętnie napiszę) i fotki :oops:

Milenko, czy zechciałabyś napisać gdzie umieściłaś ogłoszenia Brunonka (żeby nie dublować).

Cameo przeżywa tragedię, więc pewnie "jej" portale też trzeba "obskoczyć" - musi chwilę odpocząć...

Brunonku, czekaj w swoim raju na rajski domek stały. Nie martw się, na pewno się taki znajdzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I uspokój swoją wspaniałą Dużą, bo się o Ciebie zamartwia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasza Hania pewnie rzeczywiście potrzebuje oddechu od forum. Pozostaje nam cierpliwie czekać na tę kochaną dziewczynę!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lis 13, 2009 10:35 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Podrzucam Bruna
Allegro zrobię dopiero dzisiaj.
Narazie spadam.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lis 13, 2009 11:29 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Dzisiaj jeszcze takie cóś udało mi się społodzić

Obrazek

A jakby któś chciał to:

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hxtz9][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/11cdf3d537.gif[/img][/url]

I oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lis 13, 2009 11:39 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Oczywiście, że chcemy nowy banerek. Kociczko - śłiczny ! Ten pokazuje Brunia z dziś :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lis 13, 2009 11:47 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

psiama pisze:Oczywiście, że chcemy nowy banerek. Kociczko - śłiczny ! Ten pokazuje Brunia z dziś :1luvu:

:oops: :oops: :oops:

Poszperałam w postach i zdjątka poznajdywałam.A jak Kasia jakieś będzie miała nowe to i z nich się coś wypłodzi

:oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt lis 13, 2009 12:49 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Chętnie zrobię Brunowi jakieś ogłoszenia ... posklejałam już sobie nawet tekst i przygotowałam fotki, potrzebuję jednak kilku informacji, bardzo proszę Kropkę lub kogoś wtajemniczonego ;) o info na pw:

:arrow: Dane kontaktowe
:arrow: Czy wymagana będzie umowa adopcyjna
:arrow: Czy Bruno jest pod opieką jakiejś fundacji (aczkolwiek z wątku zrozumiałam, że nie ?)

No i oczywiście zapisuję wątek i trzymam mocne kciuki za Bruna :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lis 13, 2009 12:50 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Której Hani szukacie - może gdzieś Ją spotkałam?
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lis 13, 2009 13:14 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

panikota pisze:Chętnie zrobię Brunowi jakieś ogłoszenia ... posklejałam już sobie nawet tekst i przygotowałam fotki, potrzebuję jednak kilku informacji, bardzo proszę Kropkę lub kogoś wtajemniczonego ;) o info na pw:

:arrow: Dane kontaktowe
:arrow: Czy wymagana będzie umowa adopcyjna
:arrow: Czy Bruno jest pod opieką jakiejś fundacji (aczkolwiek z wątku zrozumiałam, że nie ?)

No i oczywiście zapisuję wątek i trzymam mocne kciuki za Bruna :ok: :ok: :ok:

piszę pw
mam nadzieję, że Kasia nie będzie mieć za złe, że rozpowszechniam jej dane :wink:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt lis 13, 2009 15:54 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Podrzucam Bruna przed wyjściem z pracy. Zamykam komp i śmigam do domu.

Petka

Post » Pt lis 13, 2009 17:35 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Zrobiłam maluchowi allegro http://tnij.org/brunoo

Więcej ogłoszeń zrobię wieczorem :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lis 13, 2009 17:42 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Panikota-witam na watku i baaardzo dziękuję za pomoc!!!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -allegro przepiekne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peciu-skarbie-a rozsyłaj dane-rozsyłaj! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Moje kochane dziewczyny!!!
Teraz każda pomoc potrzebna-i ogłoszenia ,i podbijanie watku ,i banerki podpięte!

Kussad kochana-Hania-Nah zniknęła z forum i nie wiemy co sie stało!!!!
Ostatnio edytowano Pt lis 13, 2009 18:47 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lis 13, 2009 18:37 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

No to skoczymy sobie do góry!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lis 13, 2009 19:32 Re: Bruno-czy szczęście się do niego usmiechnie i znajdzie dom?

Maluszek sie przypomina!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]