Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Szczerze mówiąc jedyna akcja o jakiej jeszcze mam siłę myśłeć to ścielenie łóżka. Pożarłam miskę płatków z mlekiem (śniadanie w końcu ma byc lekkie i zdrowe) i spanie mnie dopada. I chyba sie normalnie wyśpię tym razem bez sprawdzania czy na pewno oddycha to które jest właśnie najsłabsze.
alus1 pisze:kinga w. pisze:Cholera... To mam problem. Dostały maluchy i Futro bo u niej pojawiło się łzawienie. Aha. Futro ma zapalenie dziąseł. To żeby mi się nie nudziło. Tak przy okazji wetka wykukała.
a tej surowicy coś zostało bo wychodzi że jeszcze 4 dawki potrzebne i dwa kursy do Krk
Tweety pisze:alus1 pisze:kinga w. pisze:Cholera... To mam problem. Dostały maluchy i Futro bo u niej pojawiło się łzawienie. Aha. Futro ma zapalenie dziąseł. To żeby mi się nie nudziło. Tak przy okazji wetka wykukała.
a tej surowicy coś zostało bo wychodzi że jeszcze 4 dawki potrzebne i dwa kursy do Krk
myślę, że lepiej przygotować surowicę i zawieźć do Brzeska, mniej jeżdżenia i stresowania ogonów. Wtedy zreszta tylko kurs tam i z powrotem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 39 gości