Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 12, 2009 14:00 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

no SUSANA :piwa: ZA DWUPAKA :?: :?: :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 14:03 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

U STARSZAKÓW:
Klio i Filusia (myślę że kotki mogłyby pójść w dwupaku bo źle znoszą rozłąkę jak widać), krówkowe dziewczynki u Edytki, Lili

cytacik wsadzilam :oops:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 17:11 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

chyba domki myślą ze taka cisza :roll: :roll: :ok:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 18:37 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek: :kotek: :kotek: ------Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka
czarnych kotów na białych przypieckach,
burych kotów - a może i białych...
byle były i byle mruczały. :kotek: :kotek: :kotek:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 18:41 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za domki dla słodziaków!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw lis 12, 2009 19:01 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

kropkaXL pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
za domki dla słodziaków!
no to czekamy na wiesci :wink: i z nudow poczytamy......... :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 20:50 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Zaktualizowałam Przedszkolaków.

Na adopcję nadal czekają:

U MŁODSZAKÓW:
Kazik, Balbinka, Karmelek

Uprzejmie donoszę, że Karmelek pojechał właśnie do nowego DS :1luvu:
Będzie nowym kolegą 3 letniej koteczki w domu u mojej koleżanki :ok:
Biszkopcik miał dzisiaj wizytę przedadopcyjną ( mtusiek ) i jutro zawozimy go do nowego domku.
Świat jest mały 8O okazało się że jego nowy Pan to mój kolega z pracy 8O :mrgreen: :ok:
Będę wszystkie maluchy miała na oku :wink: :ryk:

Gibutkowa, proszę o adnotację na wątku, że kotki znalazły już DS :1luvu: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lis 12, 2009 20:54 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

a ja uprzejmie donoszę, że jako wzorowi rodzice Biszkopcika zaopatrzyliśmy się już w kuwetę, jedzonko i zabawki- szczególnie podoba mi się wędka z misiem:D także Agnieszka czekamy z niecierpliwością na Waszą jutrzejszą wizytę:)

mtusiek

Od: Śro lis 11, 2009 22:17

Post » Czw lis 12, 2009 21:02 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

mtusiek pisze:a ja uprzejmie donoszę, że jako wzorowi rodzice Biszkopcika zaopatrzyliśmy się już w kuwetę, jedzonko i zabawki- szczególnie podoba mi się wędka z misiem:D także Agnieszka czekamy z niecierpliwością na Waszą jutrzejszą wizytę:)

Bardzo się cieszę :ok: Takie domki to ja lubię :ok: :mrgreen:
Biszkopcik nieszczególnie się przejął brakiem Karmelka w pobliżu i chrapie na kanapie :lol:
Teraz będziecie mieli co robić wieczorami bo Biszkopcik musi gdzieś się wyszaleć....
a najlepiej już zacznijcie myśleć o koledze lub koleżance do towarzystwa :wink: :mrgreen:

Agness78

Post » Czw lis 12, 2009 21:08 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:
mtusiek pisze:a ja uprzejmie donoszę, że jako wzorowi rodzice Biszkopcika zaopatrzyliśmy się już w kuwetę, jedzonko i zabawki- szczególnie podoba mi się wędka z misiem:D także Agnieszka czekamy z niecierpliwością na Waszą jutrzejszą wizytę:)

Bardzo się cieszę :ok: Takie domki to ja lubię :ok: :mrgreen:
Biszkopcik nieszczególnie się przejął brakiem Karmelka w pobliżu i chrapie na kanapie :lol:
Teraz będziecie mieli co robić wieczorami bo Biszkopcik musi gdzieś się wyszaleć....
a najlepiej już zacznijcie myśleć o koledze lub koleżance do towarzystwa :wink: :mrgreen:
ale super zakonczenie :1luvu: :1luvu:
:piwa:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 21:11 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw lis 12, 2009 21:16 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: powodzenia :kotek:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 21:22 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

I Ruduś właśnie pojechał do nowego domku :cry:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Czw lis 12, 2009 21:23 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:piwa: nie wolno płakać za szczesliwe zakończenia :1luvu: :1luvu: :ok:
krynia08

Post » Czw lis 12, 2009 21:27 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kułko pisze:I Ruduś właśnie pojechał do nowego domku :cry:

:( oj wiem jak serce boli.... ale tak trzeba, dobry domek = szczęśliwy kot :ok: :)
Kułko bardzo dziękuję za tymczas dla Rudusia :1luvu: Gdyby nie Ty, nadal by żył w zimnej piwnicy....a może już byłby tylko wspomnieniem.... :roll:

Agness78

[poprzednia][następna]