Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kussad pisze:Wiemy już coś więcej od Kingi:
"Dzwoniłam - dwóch dawców jest gotowych, w odwodzie jest trzeci ale ze wzgl na niego lepiej żeby nie musiał."
Nadal potrzebny dawca "rezerwowy" - czasem mimo pozornego zdrowia kot nie może oddać krwi, bądź po prostu sobie nie pozwoli pobrać.
Patka_ pisze:Ja niestety nie mam ozdrowiencow i mam mlode koty. Jelsi tornado by sie nadal np.? jest zdrowy w dziecinstwie kk, 1,5 roku ma i wazy ponad 5 kg
kosma_shiva pisze:Moj Niko w rezerwie!
Aga, kiedy Sonka i Niko oddawali krew dla kotow u Pani Zosi?
j3nny pisze:potrzebna rada
jak mozna zniechecic kociaki do ssania mamy? kotki sa juz duze (min. 9 tygodni), jedza samodzielnie, kotka juz nie ma mleka i jest po sterylce, a one ja dalej przychodza ssac. samo przejdzie?
Tweety pisze:j3nny pisze:potrzebna rada
jak mozna zniechecic kociaki do ssania mamy? kotki sa juz duze (min. 9 tygodni), jedza samodzielnie, kotka juz nie ma mleka i jest po sterylce, a one ja dalej przychodza ssac. samo przejdzie?
mnie wetka radziła smarować preparatem "gorzki paluszek" (to dla obgryzających paznokcie), bo u nas był hardcore - ssały sobie siurki nawzajem, bo mamy nie było
Tweety pisze:Patka_ pisze:Ja niestety nie mam ozdrowiencow i mam mlode koty. Jelsi tornado by sie nadal np.? jest zdrowy w dziecinstwie kk, 1,5 roku ma i wazy ponad 5 kg
ile razy szczepiony? u nas na pewno raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Silverblue i 82 gości