***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 08, 2009 18:16 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

Ziółko pisze:witam, poproszę o jeszcze jedną książkę, czyli:
25. Maira Papathanasopulu „Toksyczne związki rodzaju męskiego” – powieść. Cena: 8 zl
pozdrawiam

prosze bardzo i do zobaczenia jutro?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie lis 08, 2009 18:27 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

najprawdopodobniej jutro, zobaczymy jak z autem bedzie :)

Ziółko

Od: Nie lis 30, 2008 16:17

Post » Nie lis 08, 2009 18:35 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

Ziółko pisze:najprawdopodobniej jutro, zobaczymy jak z autem bedzie :)

paczka juz na Ciebie czeka
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto lis 10, 2009 9:20 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

hopla, wczora kolejna sponsorka Pirata Ziółko - odwiedziła nas. Dziękujemy za zakup ksiązek i pieniązki na leczenie.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 8:13 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

juz nic się nie podoba?
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 12:32 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

poproszę 19
------------------------
Wiga138, Mila, Kropka, Alf, Gama

wiga138

Od: Pon wrz 14, 2009 8:59

Post » Czw lis 12, 2009 13:16 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

no nie, paczkę musze otwierać :-)

Nie zostałam zwolniona, mam farta.

Dziękuję
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 13:27 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

paczki NIE otwieraj. Napewno jeszcze co
------------------------

wiga138

Post » Czw lis 12, 2009 13:28 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

paczki NIE otwieraj. Napewno jeszcze coś kupię.
A szczęście Masz. Ja to wiem !
------------------------

wiga138

Post » Czw lis 12, 2009 13:47 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

Poczekaj. w weekend wystawię nowe rzeczy, będzie też metaxa 7-gwiazdkowa :-) Shani chyba wezmę do siebie choć to niebezpieczne bo nie wiem co ma Pirat. W klinice chyba jednak jest więcej zarazków. Zobaczymy jak Esma się do nowego domu przywyczai.
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 13:52 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

im potrzeba tylko miłości. jeżeli więc w nowym domku coś takiego istnieje -to będzie jej b. dobrze , a Ty więcej uwagi poświęcisz pozostałym potrzebującym
------------------------

wiga138

Post » Czw lis 12, 2009 14:01 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

wiga138 pisze:im potrzeba tylko miłości. jeżeli więc w nowym domku coś takiego istnieje -to będzie jej b. dobrze , a Ty więcej uwagi poświęcisz pozostałym potrzebującym

stratatata rzekłabym. Kot po 11 miesiącach to bardziej mój kot niż ich. Esma jest małą księżniczką i ja akceptuję, nie wiem czy inni zechcą. Księżniczką ma zostać. Jej wolno wszystko. Szkoda, że nie miałaś okazji poznać. Fajna mysza. O jej życie też trwała walka. Miesiąc czasu prawie dzień w dzień do weterynarza.

Ale potrzebujących wiele... Silnym trzeba być nie miętkim. Przeslij mi wiga trochę tej siły bo mięknę z dnia na dzień!
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 14:10 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

Zawsze ale to Zawsze myśl pozytywnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet przez łzy mów sobie, że będzie dobrze. Zobaczycz jakie są efekty...! Przyciągasz wtedy te dobre fluidy !
Takim sposobem osiągam właściwie to co chcę .
Dlaczego księżniczka nie może zostać u Ciebie ?
------------------------

wiga138

Post » Czw lis 12, 2009 14:20 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

wiga138 pisze:Zawsze ale to Zawsze myśl pozytywnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!Nawet przez łzy mów sobie, że będzie dobrze. Zobaczycz jakie są efekty...! Przyciągasz wtedy te dobre fluidy !
Takim sposobem osiągam właściwie to co chcę .
Dlaczego księżniczka nie może zostać u Ciebie ?

bo nie mam pieniędzy żeby utrzymywac tyle kotów i chcialabym nadal pomagać. Mając Viki mam szersze pole do manewru. W tym roku 2 mioty po 4 kociaki. Teraz mioty sa u mamy, właściwie to w opuszczonym przez sąsiadó mieszkaniu. Jak sąsiedzi wrócą to nie będzie gdzie trzymać przedszkolaków. Poza tym Esma jest teraz jednym z kilku kotów o któe dbam, tam będzie jednym z 2. Serducho peknie, ale potem Shani poskłada je do kupy. Mam tylko, dla niektórych aż 56 m2. Nie wiem czy ktoś dziadka będzie chciał wziąć. Jeśli nie to Pirat zostanie u mnie. To oznacza już 2 koty
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Czw lis 12, 2009 14:23 Re: ***MEGABAZAREK KSIĄŻKOWY NA PIRATA,SHANI I PUMBE AFN***

........taak nowy , dobry cieplutki domek to najlepsze rozwiazanie
------------------------

wiga138

[poprzednia][następna]