Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Ok. Jeszcze jedno pytanie. Czy surowica z krwi ozdrowieńca może być przechowywana?
Sorry że dopytuję, ale jednorazowo mogę wziąć maluchy i jednego dużego lub dwa duże - kwestia już technicznego dogrania.
estre pisze:kinga w. pisze:Ok. Jeszcze jedno pytanie. Czy surowica z krwi ozdrowieńca może być przechowywana?
Sorry że dopytuję, ale jednorazowo mogę wziąć maluchy i jednego dużego lub dwa duże - kwestia już technicznego dogrania.
Można chyba mrozić.
Ale niech ktoś się wypowie jeszcze...
Kciuki trzymam
Jana pisze:kinga w. pisze:Jano, mam pytanie - nie mam pojęcia czy Miyuki i Hino były szczepione. Jeśli były to też można podać parwoglobulinę i będzie to w miare bezpieczne?
Jeśli Caniserin to w jakiej dawce? Na ABC tego nie ma.
Caniserin ze szczepieniem nie ma nic wspólnego, więc można podać.
Dawki nie znam, bo ja nie stosuję caniserinu tylko surowicę z krwi.
Widziałam, że odezwała się aassiiaa z Krakowa, ma ozdrowieńca i szczepione koty.
kinga w. pisze:Ok, to damy radę. Dzięki! Czekam na cynk z lecznicy. Aha! Jano, te paski... Bo piszesz że nalegasz na morfologię bo poziom leukocytów potwierdza lub wyklucza pp. Paski nie są testami z krwi? Nie są pewne?
kinga w. pisze:Ok, to damy radę. Dzięki! Czekam na cynk z lecznicy. Aha! Jano, te paski... Bo piszesz że nalegasz na morfologię bo poziom leukocytów potwierdza lub wyklucza pp. Paski nie są testami z krwi? Nie są pewne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 13 gości