Szybko, szybko , bo zaraz wyjeżdżam...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:estre pisze:Suchą to je Acanę razem z Prezeskiem.
Carny kitten jest lepsza, niedroga a duża
Że dużo tańsza, to się zgadza, ale skład.. Sprawdź sobie. Kupujesz w tych 400 gramowych puszkach?
kristinbb pisze:Dzieńdobry deszczowy ...![]()
Szybko, szybko , bo zaraz wyjeżdżam...![]()
Petka-P1 pisze:Witam się po dniu wolnym i czekam na kolejne dni wolne.
Pracować mi się nie chce.
estre pisze:kalair pisze:estre pisze:Suchą to je Acanę razem z Prezeskiem.
Carny kitten jest lepsza, niedroga a duża
Że dużo tańsza, to się zgadza, ale skład.. Sprawdź sobie. Kupujesz w tych 400 gramowych puszkach?
Nie, w 200g.
Proszę skład:
Carny kitten:
Wołowina + Serca indyka Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 15 % serca indyka, substancje mineralne.
Kurczak + Królik Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 10 % kurczaka, 5 % królika, substancje mineralne.
Mix drobiowy Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 83491 – 200 g 5 % kurczaka, 5 % indyka, 5 % kaczka, substancje mineralne.
Cielęcina + Kurczak Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 78 % wołowiny, 10 % Cielęciny, 10 % kurczaka, substancje mineralne.
tacki vom feinsten
z wołowiną Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 25 % wołowiny, kurczaka 6 %, substancje mineralne.
z drobiem Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 20 % drobiu, 6 % wołowiny, substancje mineralne.
z jagnięciną Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 20 % kurczaka, 8 % jagnięcina, substancje mineralne.
Różnica ogromna.
estre pisze:Raczej, że obrażony i smutny![]()
Staram się robić co mogę, ale i tak jest mu smutno.
Maluszek rano był ok. Teraz nie wiem, bo w pracy jestem.
estre pisze:Raczej, że obrażony i smutny![]()
kristinbb pisze:estre pisze:Raczej, że obrażony i smutny![]()
Wygłaskaj Prezesika...![]()
wszyscy teraz Chester i Chester.![]()
Wcale mu się nie dziwię...
kalair pisze:estre pisze:kalair pisze:Że dużo tańsza, to się zgadza, ale skład.. Sprawdź sobie. Kupujesz w tych 400 gramowych puszkach?
Nie, w 200g.
Proszę skład:
Carny kitten:
Wołowina + Serca indyka Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 15 % serca indyka, substancje mineralne.
Kurczak + Królik Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 10 % kurczaka, 5 % królika, substancje mineralne.
Mix drobiowy Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 83 % wołowiny, 83491 – 200 g 5 % kurczaka, 5 % indyka, 5 % kaczka, substancje mineralne.
Cielęcina + Kurczak Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 78 % wołowiny, 10 % Cielęciny, 10 % kurczaka, substancje mineralne.
tacki vom feinsten
z wołowiną Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 25 % wołowiny, kurczaka 6 %, substancje mineralne.
z drobiem Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 20 % drobiu, 6 % wołowiny, substancje mineralne.
z jagnięciną Mięso i zwierzęce produkty uboczne: 20 % kurczaka, 8 % jagnięcina, substancje mineralne.
Różnica ogromna.
Dziwne, bo opinia o carny jest raczej taka sobie. Zresztą cena też.Być może te 400 gr. też się jakoś różni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 26 gości