dom szuka kota - Lublin

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 11, 2009 21:30 dom szuka kota - Lublin

jak w temacie
domek był bliski, by decydować się na dwupak u Zirrael, ale znajomi wybili mu z głowy 2 koty i jednak na razie ma to być jedna sztuka kota
domek zdeterminowany, przyjechał specjalnie z Lublina do Wawki, żeby obejrzeć duet Zirrael - oczywiście serducho podbiła szelmowska prawie sibka Chilli :), ale ona musi być z innymi kotami -ze względu na temperament i prokociość

teraz oczekiwania co do kota:
- musi lubić dzieci (dom to pani z 8-letnim synkiem, kiedyś chłopca źle potraktował pies, więc jest wrażliwy na syczenie, wyciąganie pazurów, etc., chłopiec delikatny, rozsądny i bez morderczych instynktów, wie, że kot to nie zabawka i że jak nie chce się bawić, to nie; marzy o kocie - już kocha swoim dziecięcym serduchem)
- nie będzie cierpiał, jeśli okaże się, że pozostanie kotem jedynym
- ale tolerujący inne futra- bo może jednak kiedyś będzie dokocenie
- młody (chcieli kociaka, ale namawiam na starszego kotka - juniora a nie szkraba - z już określonym charakterem
- zrównoważony (chodzi o traumę tego chłopca), skory do zabawy ale nie rozrabiaka tornado, więc ostrzący pazurki na drapaku, a nie na meblach ;)
- miziasty, nakolankowy, jak najchętniej gadający, kochający się bawić
- z tego podbicia serduch pani i dziecka przez małą Chilli wnioskuję, że najchętniej jakiś puchaty

oczywiście będzie podpisana umowa adopcyjna, sterylka, dobre żarełko, pani chętna do tego, by się radzić na forum
dom rozsądny, szuka kota na całe życie

może jakieś małe cudo (do ok. 1 roku) potrzebuje domku w Lublinie, na miejscu?
bo pani rozsądna - chciałaby wcześniej sprawdzić jak na siebie zareagują dziecko i kot
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Śro lis 11, 2009 21:38 Re: dom szuka kota - Lublin

FELIKS :!:
viewtopic.php?f=13&t=100286&hilit

Obrazek

Feliks ma nieco więcej niż rok ale to Oaza Spokoju.
Zrównoważony, łagodny kot.
Mimo wielkiego bólu, który sprawiał mu wrośnięty w żuchwę sznurek - bez problemu dał mi się złapać gołymi rękami.
Bał się i bardzo go bolało ale nie zrobił mi krzywdy.
Cudo, nie kot :1luvu:

Mamy też takiego malucha:

Obrazek

ale - jak to maluch :arrow: wariat.
Ja bym polecała dorosłego kota.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Śro lis 11, 2009 21:45 Re: dom szuka kota - Lublin

A może Żbiczek z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=91558
On bardzo czeka na domek! Trochę starszy i nie puchaty, ale bardzo kochany.

Albo Walercia - ma dopiero rok i jest puchata oraz miziasta: viewtopic.php?f=13&t=94463
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Śro lis 11, 2009 22:31 Re: dom szuka kota - Lublin

myślałam o Feliksie podczytując jego wątek :)

Żbiczkowi kibicuję już długo, wydawało mi się jednak, że on się nie dogadywał z innymi kociastymi, a być może za jakiś czas domek będzie się chciał dokocić

szukamy blisko Lublina, bo ze względu na chłopca wizyta przedadopcyjna musi się tu odbyć na dwa fronty - nie tylko musi być sprawdzony dom, ale kot też

wysyłam tej pani linki do kotów i proszę ją o śledzenie wątku

podjęłam się pomocy, bo i tak mam przeważnie odpalone forum i mogę mieć rękę na pulsie

dom będzie naprawdę dobry i odpowiedzialny
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Czw lis 12, 2009 10:58 Re: dom szuka kota - Lublin

Proponuję roczna Brandy już po sterylizacji. Kotka ta to oaza spokoju, nigdy nie fuknęła, ani nie wystawiła pazurka.
Milusińska towarzyszka, jednocześnie akceptująca inne zwierzaki.
Kicia uwielbia siedzenie na plecach i układanie włosów, daje też buziaki :lol:

Jeżeli chodzi o transport, kotka przywiozę.

Kontakt w sprawie adopcji:
791-533-440
m.eneda@wp.pl
gg:6754472

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Czw lis 12, 2009 12:40 Re: dom szuka kota - Lublin

Spike Mały, bury koteń, został znaleziony przez TZta Tiger.
Mieszka tymczasowo w firmie TZta,ale jest tam praktycznie sam. bardzo pilnie szuka domu.

Jest słodki, miły i kochany - bardzo tęskni za człowiekiem. Nie mamy gdzie go zabrać - musimy odczekać po pp.
Został zaszczepiony i odrobaczony. A może domek on??
Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw lis 12, 2009 13:33 Re: dom szuka kota - Lublin

ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Czw lis 12, 2009 13:44 Re: dom szuka kota - Lublin

viewtopic.php?f=13&t=97866

Polecam obejrzenie sobie watku tych slicznych kociakow.Sa 4 sztuki wiec naprawde duzy wybor a wszystkie sliczne jak malowanie do tego juz podrosniete wiec bedzie mozna zasiegnac informacji odnosnie charakteru kociakow :mrgreen:

Kamisola

Od: Śro cze 10, 2009 20:04

Post » Czw lis 12, 2009 15:10 Re: dom szuka kota - Lublin

elzii pisze:Dziewczynki maja przeszlo 5 miesiecy, sa odrobaczone, kuwetkowe, towarzyskie i miziaste.

BLAGAM O KOCHANE DOMKI DLA DZIEWCZYNEK!! TO NAPRAWDE PILNE!

Marudka to bardzo odwazna dziewczynka, chodzi wlasnymi sciezkami, jest zdecydowana i pewna siebie, swiat niezmiernie ja ciekawi i chce go poznawac nieustannie. Gdy jest spiaca zamienia sie w wielkiego miziaka, lgnie do rak i nastawia uszka do drapania:

Obrazek Obrazek

Siwa - jest kotkiem bardzo wrazliwym, pamietliwym, delikatnym. Nie lubi krzykow, gwaltownych ruchow i dzwiekow, jest nieufna w stosunku do obcych, ale gdy juz zdobedzie sie jej zaufanie - pokazuje jak bardzo kocha czlowieka:

Obrazek Obrazek Obrazek

Bezpośredni kontakt ze mną - tel. 503 126 675,
gg: 12249484
email: mineure@wp.pl

Elzii jest w szpitalu a kotki BARDZO potrzebują domów
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46