Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aglo pisze:MaryLux pisze:aglo pisze:Krople Bacha, ale nie Jana Sebastiana... Duża u forumowej ryśki zamówiła.
Ja ich nie potrzebuję. Ale wiem, że jak Lunka je dostawać będzie, to będą smakołyki za grzeczne połknięcie. I ja też NA PEWNO na nie się załapię
Znaczy, na smakołyki
.
Bruno
Tobie to dobrze, kropelkami Cię nie męczą, a nagrodę dostaniesz...
Ktoś musi. Ja przecież grzeczny jestem, więc za tę grzeczność coś mi się przecież nalezy.
Bruno
MaryLux pisze:annette88 pisze:jestem, ale Inki nie mamoi Duzi jutro majom trzy lata.. duzo mam w listopadzie świentów
Ceść, MelusiuUcmokaj sfoich Dużych ode mnie też
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:jestem, ale Inki nie mamoi Duzi jutro majom trzy lata.. duzo mam w listopadzie świentów
Ceść, MelusiuUcmokaj sfoich Dużych ode mnie też
dziękujemy
Inko, cos strasznickiego sie dzieje ! po raz kolejny nie mamy słoneczka.. dobrze chociaż, że już nie pada
annette88 pisze:nie wiem, kto to zrobiłale mógłby je oddać już, po co mu one?
MaryLux pisze:annette88 pisze:nie wiem, kto to zrobiłale mógłby je oddać już, po co mu one?
Pobiję kradzieja!
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:nie wiem, kto to zrobiłale mógłby je oddać już, po co mu one?
Pobiję kradzieja!
pomogę Ci !wrzucimy go potem do tej naszenj żeki !
annette88 pisze:no to z nim zrobimy ?![]()
annette88 pisze:![]()
![]()
jak to ? przeciesz słoneczko jest miłe?
MaryLux pisze:annette88 pisze:![]()
![]()
Dla grzecznych kotków jest miłe, ale jak ktoś mu dokucza, to ono niegrzecznych umie sparzyć
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:![]()
![]()
Dla grzecznych kotków jest miłe, ale jak ktoś mu dokucza, to ono niegrzecznych umie sparzyć
unie wiedzialam.. to pewnie Duża Ci takie mądre rzeczy mówi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], zuza i 171 gości