Femka pisze:Właściwie do wymiędlenia futer sama Gosia nie jest mi potrzebna, to niech ona sobie siedzi w pracy, a ja pojadę do jej domostwa

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Właściwie do wymiędlenia futer sama Gosia nie jest mi potrzebna, to niech ona sobie siedzi w pracy, a ja pojadę do jej domostwa
Femka pisze:Mario, Ty mi chyba nie ufasz
Femka pisze:po pierwsze primo nie szczur tylko scur
po drugie primo dokładnie obejrzałam fotki i ja na nich nie widzę niczego, co przypominałoby znaną mi postać kota
za wyjątkiem Garfielda
i dlatego pojadę obejrzeć toto czarne z oczami
i przy okazji wymiędlę, bo - jak donosi Gosia (nie wiadomo dlaczego zachwycona) - toto pcha się na kolana niemożliwie i domaga się pieszczot stanowczo ponad miarę i przyzwoitość
Howk
Femka pisze:Mario, i na co Ci to było, kobieto? Oczywiście, że skwapliwie skorzystam z zaproszenia :mrgreen:
Femka pisze:wszystko widzę![]()
Femka pisze:Teraz mam dodatkową motywację, żeby się spiąć i nawiedzić w końcu Gosię w domu.
MariaD pisze:Gosia, zmieniaj zamki!
Femka pisze:po drugie primo dokładnie obejrzałam fotki i ja na nich nie widzę niczego, co przypominałoby znaną mi postać kota
za wyjątkiem Garfielda
MariaD pisze:To już jak będziesz w tej stolycy to zapraszam do międlenia i moich futer.
MariaD pisze:To już jak będziesz w tej stolycy to zapraszam do międlenia i moich futer. Sońka to ok. 7,8 kg kotka do międlenia.![]()
Zapewniam też ekstremalne doznania dla odważnych - mizianie Bajry po brzuszku.
tosiula pisze:Odważyłam się pogłaskać Bajrę, no nie po brzuszku ale sie odważyłam. Bardzo towarzyski kot
ewkaa pisze:tosiula pisze:Odważyłam się pogłaskać Bajrę, no nie po brzuszku ale sie odważyłam. Bardzo towarzyski kot
Też tak sądzęja głasiałam pod bródką i za uszkami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 39 gości