Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 21:25 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

cudna fota pomidorówkowa.... A Gibutek toże minę ma niewiniątka ... Może po takiej niewinnej mince poznaje się ADHD-owców :mrgreen:
A TŻ gratuluję ... :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon lis 09, 2009 21:29 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Z nowości u Kropka ...wyjaśniło się, po co on tę zastawę zwinął i usiłował dotoczyć do swojego pokoju (a że się nie udało w całości, to już odrębny temat :mrgreen: ). Otóż ... Kropek postanowił być facet kulturalny ... i w związku z tym nie spożywa jak byle jaki kot z michy ... Kropek spożywa RĘCYMA :ryk: ... no to i zastawa by się przydała...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Pon lis 09, 2009 22:10 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutkowa pisze:
Kociara82 pisze:Edyta :mrgreen: :mrgreen: juz sie nie moge doczekac tej foty :D

Mizianko dla footrzastych :)

Takie znalazłam (Gibutek malutka była wtedy):
ObrazekObrazek

Alle słodyczcz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 09, 2009 22:34 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

to co, siostra, schrupiemy razem te slodycz? :D :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lis 09, 2009 22:40 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kociara82 pisze:to co, siostra, schrupiemy razem te slodycz? :D :wink:

No to dawaj,ja biorę to z lewej,se tą resztką pomidorówki popiję :ryk:
A jak Ty nie będziesz mogła dochrupać z prawej to ja Ci pomogę :wink:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon lis 09, 2009 22:47 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
kot znajomej kiedys pyszczkiem wparowal do rosolu, zostal mu kawalek makaronu na nosie... Nie znalam kicka osobiscie, ale podobno do konca swych kocich dni (dozyl szczesliwie 18 lat) byl wielkim psotnikiem :) Ponoc do konca mial ADHD :D Jak tej kolezance wspomnialam o zwariowanym Kropku to powiedziala, ze wspolczuje jego Duzym, bo zna to z autopsji :D

Ja nie wiem, jak wy wytrzymujecie te kocie adhd :D

Kociara82

Post » Śro lis 11, 2009 0:49 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Na tych zdjęciach Gibutek jest jeszcze malutka :) Teraz to już wielka pannica i z pomidorowej przeniosła się na lody :D
Teraz sobie śpi w pudełku po butach na swojej desce do prasowania :D Bo Gibutek ma legowisko koło naszego łóżka na desce do prasowania :D Oprócz tego ma jeszcze swój mały zakątek zwany Gibutkowem (nazwa autorstwa mojego TŻ) pod ławą.

Kasiu - Gibutek też je łapkami. Szczególnie ziemniaczki z talerza jak nam ściąga po takiej małej porcji i łapką sobie do pyszczka wkłada no i oliwki - siedzi na tylnych łapkach, oliwkę bierze w przednie łapki, podsuwa do pyszczka i obgryza po kawałku :D

Dziś Gibutek też od rana rozrabiała, bo chyba wyczuła że ze mną już lepiej, bo zawsze jak jestem chora to Gibutek leży ze mną w łóżku albo obok i pilnuje i chodzi tylko na jedzonko i sioo a potem wraca do mnie :) Natomiast dziś z samego rana siedziała najpierw za szafką i hałasowała jak potłuczona a potem grzebała w kwiatkach, czym (jak zwykle) skutecznie wyciągnęła mnie z łóżka :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lis 11, 2009 9:04 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kropek JESZCZE nie kradnie z talerza... :mrgreen: ...tylko siedzi obok i mendzi... że też by chciał... pewnie to tylko kwestia czasu (do garów już się przecież dobrał)....Nie masz foty Gibutka z oliwką? ...to musi odjazdowo wyglądać - jak wiewiórka :ryk:
Pewnie pogoda jest taka, że się footra tak uaktywniły...też nie spałam pół nocy, bo moje 2 dziewczyny postanowiły wspólnie spuścić łomot kocurowi :mrgreen: ... (nawet obie razem są mniejsze od niego)... aktualnie leją go w wannie ... od 2 godzin :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 11, 2009 20:14 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibutek nie kradnie. Bierze jak już my zjemy i to wtedy jak jej się wyraźnie pozwoli. A poza tym to też siedzi i mędzi ;) A z oliwka niestety zdjęcia nie mam , jak tez wiele innych zdjęć fajnych... niestety zwykle tych najfajniejszych momentów nie daje się uchwycić :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro lis 11, 2009 23:04 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Ohh...to Gibutek z tych wyższych sfer...nie kradnie ...tylko kulturalnie czeka ... to w EKIPIE on by był tylko od PR...a reszta od czynów karalnych :ryk: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro lis 11, 2009 23:20 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

kiedys mialam kotke, co pila z kubka plastikowego (takiego jednorazowego jak w automatach z kawa sa). Stawala na tylnich lapkach, przednimi slicznie chwytala kubek i pila tak z niego :D Oczywiscie musialam troszeczke od spodu kubek Psotuni potrzymac, ale wogole to byla madra kocica :)

Kociara82

Post » Czw lis 12, 2009 11:01 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Kropek pije ze słoika ... takiego dużego -1 litrowego, do którego trzeba cały łeb włożyć :mrgreen: i najlepiej, żeby wody było tylko na samym dnie.... Normalnej miseczki z wodą się przestraszył... to dostaje w słoju ... W trakcie picia łypie sobie na boki z tego słoja ... :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lis 12, 2009 14:08 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

Gibut z dzbanka pije :D Z miseczki czasem też ale najczęściej z dzbanka i oczywiście wszystko wkoło zachlapane jak tą łopatą mlaśnie :D

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt lis 13, 2009 0:56 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

katarzyna1207 pisze:Kropek pije ze słoika ... takiego dużego -1 litrowego, do którego trzeba cały łeb włożyć :mrgreen: i najlepiej, żeby wody było tylko na samym dnie.... Normalnej miseczki z wodą się przestraszył... to dostaje w słoju ... W trakcie picia łypie sobie na boki z tego słoja ... :ryk:

O kurde ,nie mogę,to musi być widok,nagrajcie go,buhahahaha :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lis 18, 2009 20:46 Re: Koci szkielecik w DT!!! Kropek został przygarnięty :)

cos podejrzanie cicho u Kropka...

Kociara82

[poprzednia][następna]