Koty Amiki6 - Pracusie: Snejki[*], Misio[*] i Dyziaki [*][*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 06, 2009 9:28 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, co słychać u koteczków?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lis 09, 2009 8:53 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Jestem ponownie! Oczywiście że znam Wasz wątek tylko go zgubiłam :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon lis 09, 2009 9:38 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Coś chyba ciocia Amika zgubiła się gdzieś
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro lis 11, 2009 16:43 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Aniu, czekamy na fotki :!:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lis 11, 2009 23:50 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:Coś chyba ciocia Amika zgubiła się gdzieś
Nie zgubiła się, tylko z czasem krucho :cry: , a jak już go znajdę to miau mi tak muli, że mało mnie szlag nie trafi :evil:

Erin pisze:Aniu, czekamy na fotki :!:
Już daję :lol:

Musiałam trochę posprzatać dysk, bo nie miałam gdzie zrzucić zdjęć. Trochę tego mam i trudno się z niektórymi rozstać.
To tytułem usprawiedliwienia mojej niesłowności :)

Snejki dalej w domku nie sypia, wrócił chyba na stare śmieci do szopy, w której się urodził.
Rano głodny i stęskniony wita dziewczyny pod drzwiami albo na parapecie. W ciągu dnia biura prawie nie opuszcza (no czasem za potrzebą ale najczęściej wraca biegusiem). Niestety ok. 18-tej pani sprzątająca wyprasza go z biura (czasem nie jest to takie łatwe).
Raz przez zapomnienie nocował w księgowości i na szczęście prezentów nie zostawił :twisted: .
Dzień spędza na spaniu, darciu papierów, mizianiu się i pchaniu się dziewczynom do talerzy ze śniadaniem albo na kolana :D .
Trochę łazikuje po biurze, ale jak tylko jakiś men pojawi się na horyzoncie, kocio znika za biurkami.
Próby ośmielenia do facetów nic nie dają. Wrzeszczy i sadzi się z pazurami, bardz źle muszą mu się kojarzyć i chyba nie prędko się przełamie :( .
Natomiast kocha dzieci (pamięta pewnie córcię mama007). Pani Ewie, która zastępuje sprzątaczkę nie dawał się do siebie zbliżyć, ale jak raz przyszła ze swoją pociechą, to opędzić się od niego nie mogli i od tamtej pory p. Ewa też jest „ludziem” Snejkiego :lol: .

Obiecane obrazki z pracowitego dnia Snejkusia :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Łapusie czarniusie buraska Snejkusia :1luvu:

Obrazek

Femka pisze:Dymuś jest piękny. Kot o takim umaszczeniu kojarzy mi się jako bardzo niezależny i raczej ostry, a nie przytulanek. To po trójce prawie dzikich dymniaków, jakie miałam w ubiegłym roku na tymczasie. To cud, że przeżyłam :twisted:

I tu na szczęście Cioteczki przewidywania się nie sprawdziły :twisted:

Dymek to już MÓJ kot. Jeszcze udaje, że jest dziki ale kiepsko mu to wychodzi :D .
Codzienne mięsko swoje zrobiło, najpierw coraz bliżej mogłam podejść, potem nakarmiłam z ręki i miziałam podczas jedzenia.
W ubiegłym tygodniu odważyłam się wziąć go na ręce. Burczał w środku ale agresji zero 8O .
Potrzymałam na kolanach i ogrzałam trochę, a potem pozwoliłam zejść i pogłaskałam na ziemi.
W piątek były takie fikołki i nadstawianie brzucha, że byłam w szoku :lol: . Na zdjęciach widać te jego wygibasy.

Koleżanka psiara wzięła jego zdjęcia, bo podobno jej kolega ma zamiar się dokocić. Byłoby fajnie, bo to przepiękne kocisko. Jeśli nie to jeszcze trochę się pozaprzyjaźniamy i dobierzemy się do klejnotów :twisted: .

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Dymuś akceptuje Snejkiego, ale nasz burasek to straszny tchórz. Podchodzi do Dymka tylko w mojej obecności. Szkoda, że się nie zakolegowali.

Obrazek

Mam nadzieję, że się zrehabilitowałam ilością fotek :twisted: .
Reszta w albumach na fotosiku :D

Edit: naprawiłam wtórny analfabetyzm :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2009 10:27 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw lis 12, 2009 8:50 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Kopia idealna Felka 8O
Amiko, przyznaj się, że u mnie byłaś, porwałaś Feliksa, naprawiłaś poszarpane uszy, przykleiłaś pompony pod ogon i zrobiłaś zdjęcia! W inne tłumaczenia nie uwierzę!
A Snejki piękny, żółty taki :mrgreen:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Czw lis 12, 2009 9:14 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

bloo pisze:Kopia idealna Felka 8O
Amiko, przyznaj się, że u mnie byłaś, porwałaś Feliksa, naprawiłaś poszarpane uszy, przykleiłaś pompony pod ogon i zrobiłaś zdjęcia! W inne tłumaczenia nie uwierzę!

i jeszcze skróciłam mu pysiolka :twisted: :D

Obrazek

bloo pisze:A Snejki piękny, żółty taki :mrgreen:

Zobacz jak nasze kolorki do siebie pasują :lol:

Obrazek
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2009 9:23 przez Amika6, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Amika6

Post » Czw lis 12, 2009 9:16 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Wiem dlaczego zgubiłam Wasz wątek - w "zobacz swoje posty" szukałam autora watka Amika6 a nie mama007 :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 12, 2009 9:24 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Biedny ten Snejki - cały dzień zasuwa u Ciebie w biurze :twisted:
O i tak rodzi się wyzysk :mrgreen:

Piekne zdjęcia z łapeczkami :1luvu: :1luvu:
Ja za dymkami nie przepadam, sorki Feluś i Dymek, dlatego pozachwycam się Snejkim - on jest sliczny taki miodowo-piwny koteczek:) Dobrze mu - to widać.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw lis 12, 2009 9:33 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

kussad pisze:Wiem dlaczego zgubiłam Wasz wątek - w "zobacz swoje posty" szukałam autora watka Amika6 a nie mama007 :oops:

Faktycznie wątek zakładała mama007, bo Czupurki były u niej.

Może źle zrobiłam, że nie założyłam drugiego, bo jak coś się działo, to nie mogłam zmienić tytułu, a dawny DT prawie tu nie zagląda.
Prosiłam jednego z modów o przekazanie mi wątku, ale zaproponowano pomoc w zmianie tytułu i poradzono założenie własnego (a wydaje mi się, że spotkałam się z taką sytuacją na forum, więc chyba można)
Obrazek

Amika6

Post » Czw lis 12, 2009 9:47 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Anda pisze:Biedny ten Snejki - cały dzień zasuwa u Ciebie w biurze :twisted:
O i tak rodzi się wyzysk :mrgreen:

Snejki sam tak się rwie do pracy, odgonić go się nie da. Pracocholik jeden :twisted:
Cioteczko popatrz tylko, w jakim tempie wraca do do pracy z wychodka :twisted:

Obrazek

Anda pisze:Ja za dymkami nie przepadam, sorki Feluś i Dymek, dlatego pozachwycam się Snejkim - on jest sliczny taki miodowo-piwny koteczek:) Dobrze mu - to widać.

Faktycznie Snejki umaszczenie ma piękne, a ten miodowy brzusio w szczególności :1luvu: .
Dymek za to ma prześliczny brytkowaty pysio :D
Ostatnio edytowano Czw lis 12, 2009 10:21 przez Amika6, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Amika6

Post » Czw lis 12, 2009 10:09 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Jak dla mnie, pełna rehabilitacja :D Fotki są przepiękne, ale to dlatego, że modele zjawiskowi. Bardzo bym chciała, żeby Dymuś trafił do domku.
Może i w Snejkim ktoś się zakocha.
Oby, oby.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw lis 12, 2009 22:45 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze: Cioteczko popatrz tylko, w jakim tempie wraca do do pracy z wychodka :twisted:

Obrazek

Zdyscyplinowany pracownik :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw lis 12, 2009 22:48 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

zuzia96 pisze:
Amika6 pisze: Cioteczko popatrz tylko, w jakim tempie wraca do pracy z wychodka :twisted:

Obrazek

Zdyscyplinowany pracownik :ryk: :ryk: :ryk:

Aż ża bardzo :D , wychodziłam o 16-tej z pracy, a on jeszcze został :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Czw lis 12, 2009 22:52 Re: 4 Czupurki- Pusia, GAgatka w DS, z 2 wypuszczonych: MISIA [*

Amika6 pisze: Aż ża bardzo :D , wychodziłam o 16-tej z pracy, a on jeszcze został :twisted:

A nadgodziny to mu ktoś płaci??? :twisted: Chociażby za pracę w charakterze niszczarki??? :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

[poprzednia][następna]