nanetka pisze:Dobry wieczór Inusiu! Co u Ciebie słychać?Przekazuję Ci serdeczne pozdrowienia i całuski od Pumy i Pepsi, które obiecały, że jak tylko zwolni się komputer to napiszą osobiście do Ciebie
![]()
Ciocia, nie zwolniłaś koteczkom koputera?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nanetka pisze:Dobry wieczór Inusiu! Co u Ciebie słychać?Przekazuję Ci serdeczne pozdrowienia i całuski od Pumy i Pepsi, które obiecały, że jak tylko zwolni się komputer to napiszą osobiście do Ciebie
![]()
Bazyliszkowa pisze:Witamy mgliście i deszczowo....
Cioteczki, zajrzyjcie, podrzućcie: viewtopic.php?f=1&t=103202
A może ktoś może wesprzeć grosikiem?
MaryLux pisze:nanetka pisze:Dobry wieczór Inusiu! Co u Ciebie słychać?Przekazuję Ci serdeczne pozdrowienia i całuski od Pumy i Pepsi, które obiecały, że jak tylko zwolni się komputer to napiszą osobiście do Ciebie
![]()
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:Dobry wieczór Inusiu! Co u Ciebie słychać?Przekazuję Ci serdeczne pozdrowienia i całuski od Pumy i Pepsi, które obiecały, że jak tylko zwolni się komputer to napiszą osobiście do Ciebie
![]()
Kochana Inusiu! Dziś nam nasa Pańcia pozwoliła usiąść do komputelkaAle dopielo tak późno, bo Duzy powiedział, ze komputelek siem szkaluje i szanuje (cy jakoś tak
). W kazdym lazie chodzi o to zeby nie miał zadnych zalazków i wilusów
Pumecka teraz odpocywa, ja zalaz tes idem odpocąć, bo duzo dziś z Pumeckom się naplacowałyśmy!
Inecko, a co u Ciebie? I co słychać u Psota i Kulki? Pozdlów ich od nas i psesyłamy buziacki!
![]()
Avian pisze:Dzień dobry koteczki
kussad pisze:Inusiu to Ty masz Dziadka?
aglo pisze:
Cześć Ineczko!
To ja też mam Dziadka. I Babcię
Duża mówi, że będzie Lunce jakieś krople dawać, żeby ta jej na pościel nie sikała. Ostatnio nalała na taką kołdrę, która Dużej w pracle się nie mieści...No i Duża chodzi zła.
Bruno zadowolony
aglo pisze:Krople Bacha, ale nie Jana Sebastiana... Duża u forumowej ryśki zamówiła.
Ja ich nie potrzebuję. Ale wiem, że jak Lunka je dostawać będzie, to będą smakołyki za grzeczne połknięcie. I ja też NA PEWNO na nie się załapię
Znaczy, na smakołyki
.
Bruno
MaryLux pisze:aglo pisze:Krople Bacha, ale nie Jana Sebastiana... Duża u forumowej ryśki zamówiła.
Ja ich nie potrzebuję. Ale wiem, że jak Lunka je dostawać będzie, to będą smakołyki za grzeczne połknięcie. I ja też NA PEWNO na nie się załapię
Znaczy, na smakołyki
.
Bruno
Tobie to dobrze, kropelkami Cię nie męczą, a nagrodę dostaniesz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 29 gości